watchshop.ro
 

Scoala de soferi D&T Auto Best Ploiesti


Titlu: Scoala de soferi D&T Auto Best Ploiesti
Descriere: Scoala de soferi ”D&T AUTO BEST” detine o baza materiala solida.Scopul nostru este sa oferim servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat cursantii sa fie foarte bine pregatiti, atat teoretic cat si practic, sa poata obtina permisul de conducere si sa conduca fara emotii intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat.Detalii si inscrieri pe site-ul scolii www.dtautobest.ro sau tel.0724365463 si 0724370041, email office@dtautobest.ro
URL: http://www.dtautobest.ro

Categorie: diverse > Auto Moto
Cuvinte cheie: scoala de soferi ploiesti, instructor auto, permis de conducere, legislatie rutiera, scoala auto

Acest site a fost adaugat in data de 01/06/2008

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 2015

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Piese auto
DezmembrariMasini.ro [ Dez.ro ] Dezmembrari Auto, Anunturi Vanzari, Cumparari Piese Auto Second-Hand, Masini Avariate, Parcuri de Dezmembrari, Comenzi Piese Online. Piata Dezmembrarilor Auto din Romania Inseamna \"Dez.ro\"

Reconditionari pompe injectie
AutoQuick ofera servicii profesionale de reconditionari pompe de injectie. Aveti nevoie de o reconditionare a pompei de injectie daca doriti ca aceasta sa dea un randament bun, iar motorul sa functioneze corect si economic. Firma noastra realizeaza reconditionari pompe de injectie intr-un timp scurt si la preturi mici.

Motorteam
Showroom motociclete Suzuki oferit de catre Dealer Suzuki - MotorTeam SRL. Casti moto, motociclete, echipamente moto si alte accesorii moto.\\r\\n

Tractari auto
Oferim servicii de tractare rapide si eficiente. Intra acum pe site-ul nostru sa afli preturile pentru tractari in Bucuresti sau in tara. Iti oferim promtitudine, seriozitate, profesionalism si cel mai bun pret de pe piata.

Auto Onix
Experienta de 15 ani in domeniu (acte auto, inmatriculari auto, asigurari auto, vanzari auto, consultanta auto) face deosebirea dintre noi si celelalte firme de intermedieri din Constanta. Apelati la noi cu incredere si vom da dovada de profesionalism si seriozitate.