watchshop.ro
 

Scoala de soferi D&T Auto Best Ploiesti


Titlu: Scoala de soferi D&T Auto Best Ploiesti
Descriere: Scoala de soferi ”D&T AUTO BEST” detine o baza materiala solida.Scopul nostru este sa oferim servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat cursantii sa fie foarte bine pregatiti, atat teoretic cat si practic, sa poata obtina permisul de conducere si sa conduca fara emotii intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat.Detalii si inscrieri pe site-ul scolii www.dtautobest.ro sau tel.0724365463 si 0724370041, email office@dtautobest.ro
URL: http://www.dtautobest.ro

Categorie: diverse > Auto Moto
Cuvinte cheie: scoala de soferi ploiesti, instructor auto, permis de conducere, legislatie rutiera, scoala auto

Acest site a fost adaugat in data de 01/06/2008

Voturi luna acasta : 7

Voturi total : 2004

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Magazin jante
Esrom SRL: Anvelope, jante, anvelopa,importator anvelope, cauciucuri, service roti

Tractari auto Bucuresti
Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelurile dumneavoastra. Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei.

Vanzari masini
Adauga-ti masina spre vanzare sau cauta autovehiculul potrivit pentru tine pe unul din cele mai complete site-uri de anunturi auto din Romania. Vino pe site-ul nostru pentru o gama completa de masini noi si second hand.

Service auto K9
K9 ofera servicii auto de calitate, la preturi convenabile. Dispune de un numar mare de rampe, specialisti cu experienta si echipamente de ultima generatie pentru a garanta calitatea lucrarilor efectuate.

DpdRent Bucuresti
Dpd Automotive este o firma de Rent a Car - Inchirieri Masini, care are sediul in Voluntari Ilfov,intre Bucuresti si Aeroport Otopeni, avand mai multe activitati in domeniul auto. Vezi oferta noastra de inchirieri!