vivacredit.ro
 

Scoala de soferi D&T Auto Best Ploiesti


Titlu: Scoala de soferi D&T Auto Best Ploiesti
Descriere: Scoala de soferi ”D&T AUTO BEST” detine o baza materiala solida.Scopul nostru este sa oferim servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat cursantii sa fie foarte bine pregatiti, atat teoretic cat si practic, sa poata obtina permisul de conducere si sa conduca fara emotii intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat.Detalii si inscrieri pe site-ul scolii www.dtautobest.ro sau tel.0724365463 si 0724370041, email office@dtautobest.ro
URL: http://www.dtautobest.ro

Categorie: diverse > Auto Moto
Cuvinte cheie: scoala de soferi ploiesti, instructor auto, permis de conducere, legislatie rutiera, scoala auto

Acest site a fost adaugat in data de 01/06/2008

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 2017

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hid xenon
HID XENON - instalatii pentru faruri de masina cu becuri xenon la cele mai accesibile preturi - 40 euro. Alimentarea 12 V, tip H7, 6000K, 35W. Montarea este foarte simpla dar este recomandat sa apelati la un service specializat.

ATV CFMOTO ROMANIA
Dealer oficial ATV CF Moto si UTV CF Moto in Romania, accesorii, echipamente si piese de schimb la cele mai bune preturi.

First Car - site cu vanzari si inchirieri autoare.
First Car - site specializat in vanzari si inchirieri auto, \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nmoto, utilitare.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n Vanzari-Inchirieri auto, moto-atv, camioane-utilitare, \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nvanzari piese auto, noi si second. Inclusiv baza de date cu societati \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ndin serviciile conexe.

Diagnoza auto 50 lei| Tester auto
Efectuam servicii de diagnoza auto cu testere auto performante, pentru orice model auto fabricat intre ani 1998 si 2011. Va asteptam la la sevice-ul nostru auto. diagnoza auto,tester auto,service auto Pantelimon,reparatii auto,corectare erori auto

www.mobrashop.ro
Mobrashop.ro este un magazin online specializat in vanzarea de echipamente pentru pasionatii de motociclism. Aducem imbracaminte si incaltaminte impermeaabile, cu rezistenta la frecare, dar care ofera si protectie impotriva vantului.