elefant.ro
 

uebmangalia


Titlu: uebmangalia
Descriere: FACULTATEA DE MANAGEMENT; Specializarea: Finante - Banci
URL: http://uebmangalia.forumhit.ro/primul-forum-f1/

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: management, facultate, ueb, mangalia

Acest site a fost adaugat in data de 31/05/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1233

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Afaceri online, Bani pe net, Afaceri pe net
Afla Cum Poti Incepe Propia Ta Afacere Online Cu Produse Digitale. Afacere Ce Iti Va Aduce Minim 700 Lei lunar Intra Acum Pe www.profitsigurgarantat.com/enpachet

Amenajari rigips gips carton
Executam orice tip de lucrare rigips,gips carton, design, scafe living,dormitor, sufragerie, forme,modele gips carton,mobilier,biblioteci,arcade,rafturi rigips, pereti despartitori, tavane false,tavane casetate,plafoane,placari mansarde,montaj placocem,betopan, tapet, zugraveli interioare,etc. Oferim cataloage de prezentare si idei de lucru. Seriozitate si preturi accesibile.

Policristal transparent terase
Oblonconfort este o firma profesionista ce ofera inchiderea terasei, balconului sau foisorului dumneavoastra prin diverse solutii, cum ar fi folia transparenta pentru terase, rulourile transparente incasetate si neincasetate.

Spatii depozitare
Valad ofera inchirieri spatii de depozitare, spatii de productie si hale induscriale in Bucuresti. Oferta de proprietati industriale si spatii logistice Bucuresti Romania.

Curatenie Timisoara
Cand vine vorba de curatenie civila sau industriala, firma de curatenie Timisoara BS Trust, ofera servicii de cea mai buna calitate. Personalul meticulos si atent la fiecare detaliu face ca firma de curatenie Timisoara BS Trust sa fie una dintre cele mai bune din acest domeniu cand vine vorba de promptitudine si profesionalism. Motto-ul dupa care se ghideaza firma de curatenie Timisoara este: \" Pentru o lume mai curata\"