vivacredit.ro
 

Gipo - universul timpului liber


Titlu: Gipo - universul timpului liber
Descriere: Nascuta din pasiunea fondatorilor sai pentru pescuit, societatea Gipo este poate cel mai vechi jucator pe piata articolelor de pescuit, fiind prezenta inca din 1992 prin importurile unor branduri recunoscute ca Shimano, Tica, Gamakatsu, Rapala, si multe altele, dar si prin integrarea si dezvoltarea unor produse sub branduri proprii, cele mai cunoscute fiind Attack, Centurion sau Hercules
URL: http://www.gipo.ro

Categorie: timp liber > sport
Cuvinte cheie: mulinete, lansete, fire, carlige, accesorii, scaune, paturi, genti

Acest site a fost adaugat in data de 15/06/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Liga 1
Clasamentul ligii 1 actualizat in timp real conform scorului numai daca meciul se disputa live,afla tot in timp real si toate rezultatele meciurilor jucate in Liga 1 Romania.Mai multe detalii pe site !

biciclete
Bikewarehouse este magazinul online de care ai nevoie daca esti pasionat de mersul pe bicicleta,iti oferim o gama larga de produse.Impreuna cu Pedros iti echipam atelierul de acasa cu absolut tot ce iti trebuie pentru a repara.

U CRAIOVA
cele mai noi stiri despre universitatea craiova

Site-ul suporterilor adevaratei U Craiova
Site-ul suporterilor adevaratei Universitatea Craiova, campioana unei mari iubiri. Langa stiinta si in liga a 4-a.

Magazin online de echipamet montan
Magazin online de echipament montan cu o gama foarte variata de produse la preturi accesibile. Se fac discounturi in functie de valoarea comenzii, sau produsele comandate. Producatori prezenti pe site: BEAL, CAMP, EDELWEISS, FIVE TEN, HAGAN, HANNAH, ORTOVOX, ROCK PILLARS, PETZL, SCARPA, SILVRETTA, VERTICAL, etc. Se pot comanda produse (mai ales chestii care nu prea se gasesc in tara) de pe siteul expe.fr (peste 4000 de articole). FARA SUPRATAXA!!! (pretul de pe site e pretul care-l platiti).