vivacredit.ro
 

Timisoara online


Titlu: Timisoara online
Descriere: Ghid online al orasului Timisoara care cuprinde: firme, persoane, anunturi, evenimente, stiri, articole, fotografii. Va asteptam sa aflati cele mai noi informatii despre Timisoara online si offline.
URL: http://www.timisoara4u.ro

Categorie: educatie si cultura > arta
Cuvinte cheie: timisoara, anunturi timisoara, firme timisoara, evenimente timisoara,

Acest site a fost adaugat in data de 11/06/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Blowkult -arta si cultura urbana
Organ de cultura si perpetuare a speciei. Un blog cu si despre arta si cultura urbana, inteligent pana la proba contrarie. Blowkult înseamnă mult mai mult decât un spațiu tapetat de sus până jos cu floricele și bune intenții. Blowkult este un mod de a fi și a gândi, o modalitate de a face artă și a trăi prin artă.

fotograf nunta iasi
Sunt un fotograf de nunta experimentat si am abilitatea sa produc fotografii de calitate la cele mai inalte standarde chiar daca sunt prins intr-un eveniment spontan. Sunt adeptul fotografiei de reportaj,incerc sa surprind clipa evenimentului si sa dau o stare fotografiei dar sunt si adeptul sesiunilor foto de studio,in natura sau orice alt trend.

LNFAW
TV, FILM, KINO, SERIAL

Fotografii copii si fotografii artistice
Studio / Fotografii profesionale, artistice, copii, familie, portofoliu. Design si realizare albume foto.

Cristian Sergiu Ianza
Un artist plastic din Petroşani e mai cunoscut în Germania decât la el acasă. Cristian Sergiu Ianza are sute de expoziţii la activ şi lucrări în colecţii din toată lumea