vivacredit.ro
 

Barfe


Titlu: Barfe
Descriere: Site-ul de stiri nr. 1 in Romania iti ofera informatia proaspata corecta obiectiva si documentata despre stirile de ultima ora. Actualitate stiri Celebritati Barfe
URL: http://q7stiri.blogspot.ro

Categorie: calculatoare si internet > bloguri
Cuvinte cheie: Actualitate, Barfe, Celebritati

Acest site a fost adaugat in data de 04/06/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 228

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Wiki Leaks
The websites can still be accessed via their IP addresses, http://88.80.13.160/ and http://204.236.131.131/ respectively, according to a Wikileaks list of IP address mirrors. Alternatives are also on the mirror site.

Tudor Mateescu Recomanda
Site de recenzii de produse si servicii testate in timp de catre Tudor Mateescu.\\r\\n\\r\\nDescopera acum cele mai bune carti, cursuri, programe software si multe altele folosite de Tudor Mateescu cu succes!\\r\\nDescopera cele mai bune resurse si foloseste-te in viata ta!

Blogul lui Liviutzu
Blogul unui şcolar

paranormal
paranormal,cumparaturi online de la flori cadouri pana la nformatica

BlackWeb
Ce este Blackweb.ro? Este un site/blog dedicat penetrării sistemelor informatice (hacking-ului). Probabil cel mai bun site de ethical hacking din România, deoarece înveți hacking de la zero. Înveți Linux, cel mai important sistem de operare pentru un hacker, înveți să stăpânești terminalul și să utilizezi cele mai bune softuri pentru găsirea vulnerabilităților, însă cel mai important, înveți să te protejezi de eventuale atacuri.