watchshop.ro
 

Instalare Windows la domiciliu in Bucuresti 0767679593


Titlu: Instalare Windows la domiciliu in Bucuresti 0767679593
Descriere: Instalez Windows la domiciliu , repar , devirusez calculator / laptop, instalez orice tip de windows , drivere , imprimanta , antivirus , office , jocuri , vand piese / calculatoare complete . Cel mai bun pret de pe piata. Telefon : 0767679593 http://www.instalariwindowsbucuresti.blogspot.com/
URL: http://instalariwindowsbucuresti.blogspot.com

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: instalare windows la domiciliu, devirusare, service calculatoare, reparatii laptop

Acest site a fost adaugat in data de 04/06/2012

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 384

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

MBM SOFTWARE
Infiintata in 2004, MBM Software este o companie software privata cu un bogat portofoliu de solutii software de network management, sales management, technical support, precum si aplicatii personalizate pentru clienti din diverse sectoare de activitate: Credit Europe Bank, Omniasig, Agrana Romania, Kandia-Excelent, PetromService, etc.

Agentie webdesign
Agentie webdesign specializata in creare de site-uri wordpress . SEO , Logo Design , Web Design , Consultanta WEB , E-commerce Ofeim o gama larga de servicii WEB special create pentru clientii nostri. Echipa websignal.ro oferta consultanta GRATUIT pentru orice SRL De ce \"CONSULTANTA GRATUIT \" ? Foarte simplu , pentru ca o buna informare duce mereu spre alegerea celor mai bune solutii , iar NOI suntem cea mai buna SOLUTIE .

Tastatura Laptop- Accesorii Laptop
Ti s-a stricat tastatura laptop-ului? Aici puteti gasi tastatura laptop la preturi avantajoase.Va multumim ca ati ales produsele din magazinul nostru online.

imprimante second hand
imprimante laser second hand color si monocrom la preturi mici. Diverse modele de imprimante second hand de la kyocera pana la Hp, Dell si Konica minolta.

Service calculatoare
Preturile incep de la 40 lei. Pentru programari sau interventii de urgenta contactati-ne la telefon 0770198233. Deplasarea in regim de urgenta la domiciliul clientului este la pretul de 10 lei pentru Bucuresti.