elefant.ro
 

rca ieftin,rca,asigurari


Titlu: rca ieftin,rca,asigurari
Descriere: Axasig Broker Asigurari este o companie de consultanta, intermediere si asistenta in domeniul asigurarilor. Activitatea noastra se bazeaza pe reprezentarea intereselor clientilor si partenerilor nostri in situatii precum controlul, administrarea si transferul riscurilor dar si asistenta in negocierea si recuperarea eventualelor daune.
URL: http://www.axasig.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: rca ieftin, rca, asigurari

Acest site a fost adaugat in data de 02/06/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Business Promoter
Business Promoter SEO, Business Promoter Campanii, Business Promoter PPC, Business Promoter Backlinks. Business Promoter. Stiri din toata lumea in romana si engleza.Accesati si va informati.

STRUCTEXO PROIECT
Servicii de proiectare in constructii: - Documentatii tehnice pentru obtinerea autorizatiei de construire (D.T.A.C.) - Proiecte tehnice si detalii de executie (PTh + DDE) - Asistenta tehnica pe timpul executiei - Dirigintie de santier etc. Puteti deveni si dumneavoastra unul din colaboratorii nostri!

Organizatia Patronala a Turismului
Proiectul isi propune consilierea si orientarea profesionala a 4.000 angajati, dintre care 2000 vor fi calificati: bucatar, tehnician nutritionist, tehnician in gastronomie, cofetar-patiser, ospatar, administrator pensiune, camerista.

Eveniment de business networking
Participa la evenimentul Buzz si vei avea oportunitatea de a cunoaste antreprenori si manageri, de a-ti promova produsele si serviciile proprii si de a genera noi clienti din domenii variate.\\r\\n

sohbet
sohbet