vivacredit.ro
 

Program de Mentorat Transfrontalier - MIS-ETC 948


Titlu: Program de Mentorat Transfrontalier - MIS-ETC 948
Descriere: Program de Mentorat Transfrontalier model inovativ de parteneriat si colaborare prin dezvoltarea unei retele de mentori si schimb de experienta in domeniul social-economic
URL: http://www.mentorat-transfrontalier.ro

Categorie: educatie si cultura > ONG
Cuvinte cheie: Program Mentorat Transfrontalier, Asociatia Obsteasca pentru Copii si Tineret \"Faclia\"

Acest site a fost adaugat in data de 30/05/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Indian Project
We are involved in sharing important information and current policy initiatives in the development sector for strengthening the efforts of all such organizations and NGO\'s who are involved in development activities.

Asociatia Crinsong, despre copii, pentru copii, educatie, 2%, ONG.
Site-ul Asociatiei pentru Tineret Crinsong prezinta proiectele si programele care vin in sprijinul educatiei copiilor prescolari, dar si informatii utile despre sistemul 2%, legislatia ONG, stiri ONG, sponsorizari, voluntariat etc.

Fundatia Hecuba - Fundatie Iasi
Fundatia Hecuba din Iasi este o organizatie neguvernamentala fara scop patrimonial, infiintata in anul 2004. Fundatia Hecuba misiunea de a imbunatati situatia socio-familiala a familiilor monoparentale din medii defavorizate

Teatrul Rosu
Companie tanara de teatru - organizam spectacole de teatru, dar si petreceri corporate. Fiti alaturi de noi in goana pentru cultura. Teatrul Rosu.

Petitii Online | Creeaza sau semneaza o petitie online!
Platforma ce va permite crearea sau semnarea de petitii online. Incepe acum campania de petitie pentru a provoca o schimbare sociala.