smokemania.ro
 

detoxifiere ficat


Titlu: detoxifiere ficat
Descriere: Ingredientii componenti te vor ajuta sa iti imbunatateasca functiile si iti vor detoxifia ficatul si celelalte organe. Untoxin poate ajuta in tratamnetul alergiilor, virusilor si si al bacteriilor neprietenoase din sistemul tau digestiv.
URL: http://www.untoxin.ro/probiotice-detoxifiere-ficat

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: detoxifierea ficatului, detoxifiere ficat

Acest site a fost adaugat in data de 30/05/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Dr. Mihai Lupu - medic specialist dermatolog
Medicul specialist dermatolog Mihai Lupu ofera o paleta larga de servicii de dermatologie medicala, chirurgie dermatologica, dermato-estetica, venerologie si teledermatologie ce va stau la dispozitie pentru ca dumneavoastra sa va recapatati sanatatea pielii si increderea in sine.

Pediatrie Brasov, clinica pediatrie brasov Mitrica Maria
Pediatrie Brasov Mitrica Maria, clinica pediatrie brasov. Doctor in medicina si sef lucrari catedra de pediatrie Facultatea de Medicina Brasov. Doctor in medicina, medic primar pediatru - neonatologie, pneumologie, cardiologie, gastroenterologie, hematologie, urologie si puericultura

Tratament naturist si complementar
Tratamente naturiste si complementare pentru a preveni si vindeca anumite boli, in tandem cu tratamentul alopat sau separat.

Retete bune de slabire
Pentru femeile moderne, retetele de slabire au devenit un stil de viata. Oricat am incerca sa inchidem ochii, stim sigur ca nu ne putem mentine silueta fara o atentie permanenta acordata alimentatiei dar si activitatii fizice. Si pentru ca dietele implica nu doar restrictii alimentare, ci si bani, timp si o continua documentare asupra noutatilor din acest domeniu.

Un blog unde gasesti totul despre sanatate
Despre sanatate si medicamente, stiri zilnice despre medicina, lista spitalelor si institutiilor din Romania, medicamente si sarcina,totul despre copii si ingrijirea lor.