smokemania.ro
 

Instalare Windows la domiciliu 0767679593


Titlu: Instalare Windows la domiciliu 0767679593
Descriere: Instalez orice Windows ( Vista , XP , 7 ) si programe adiacente ( browser internet, Nero etc) + antivirus licenta nelimitata + BONUS drivere ( video , retea , wireless , sunet , etc ) , TOTUL la numai 50 RON. Instalare si configurare Router Wireless - 25 RON , Devirusare laptop sau calculator - 30 RON ! Deplasare gratuita in Bucuresti ! Cele mai mici preturi - calitate - garantie 12 luni ! Contact : 0767679593
URL: http://instalariwindowsbucuresti.wordpress.com

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: instalare windows la domiciliu, devirusare, service calculatoare, reparatii laptop

Acest site a fost adaugat in data de 24/05/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 228

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Inno Marketing
Inno Marketing ofera servicii de calitate de marketing online. Scopul nostru este de a creea un produs (site-ul dumneavoastra) bun si competitiv. Nu oferim servicii \"standardizate\" de optimizare, ci concepem si implementam un plan coerent, ce incepe cu cautarea efectuata de vizitator si se incheie cu submitarea formularului de cerere de oferta.

Director Web
Inscrieti siteul dumneavoastra in cel mai nou director web romanesc. Director web clasat in diverse categorii si subcategorii din diferite domenii de activitate.

Madd Electronics Group
Firma de calculatoare ce comercializeaza o gama larga de calculatoare si laptopuri Dell, Compaq, HP si produse IT&C.

Reparatii Calculatoare Braila
RepSoft IT efectueaza operatii de diagnosticare si reparatie pentru calculatoare: reparare sau inlocuire placa de baza, sursa, placa video, devirusare si recuperare de date de pe hard disk, curatare lentila si inlocuire curea eject pentru CD/DVD-rw, instalare de soft cu licenta si instalare de drivere.

Promovare Site Online
Va oferim servicii profesionale de promovare online si optimizare seo. Asiguram analiza SEO gratuita, contract, factura si pachete de promovare concepute special pentru eficientizarea maxima a site-ului dumneavoastra, fara costuri ascunse ! Servicii Optimizare SEO, Marketing Online si Promovare Site.