orange.ro
 

Reparatii electronice


Titlu: Reparatii electronice
Descriere: Service electronice ofera servicii complete de reparatii electronice la inalte standarde de calitate, reparatii televizoare la domiciliu si laborator, reparatii tv, reparatii laptopuri, reparatii calculatoare, reparatii monitoare lcd si alte reparatii electronice la domiciliul dvs sau in service-ul nostru.
URL: http://www.reparatiielectronice.ro

Categorie: diverse > electronica
Cuvinte cheie: reparatii monitoare lcd, reparatii televizoare, reparatii televizoare lcd, reparatii tv

Acest site a fost adaugat in data de 21/05/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Fantani Muzicale
Fantani Arteziene si Fantani Muzicale, Componente pentru fantani arteziene, diuze si pompe, spoturi subacvatice pentru iluminat fantana arteziana, comanda prin DMX pentru jocuri de apa, jeturi de apa dansatoare, amenajari si decor, amenajari gradini, perdele de apa

Matura Sweeper
Matura electrica cu maner ergonomic si telescopic cu posibilitatea rotirii la 360 de grade.

Cuptoare electrice
Va punem la dispozitie informatii complete despre cuptoare electrice diverse modele si marci cum ar fi: cuptoare electrice incorporabile, cuptoare electrice mici sau mari pentru covrigi, pizza, brutarii, patiserii.

sisteme de copiat la examene
Cele mai noi sisteme de copiat fara nici un fir pe corp, sisteme invizibile , care nu pot fi detectate sau bruiate, cele mai performante si mai fiabile sisteme de copiat la examene,farse,spionaj.

Audio Sisteme
Sisteme audio Hi-Fi comercializate in magazinele online din tara noastra: recenzii, imagini, preturi, si alte informatii utile.