vivacredit.ro
 

Slabitul.com - Slabeste Sanatos


Titlu: Slabitul.com - Slabeste Sanatos
Descriere: Diete si sfaturi pentru sanatatea si frumusetea corpului tau. Calculator online greutate ideala. Calculator online calorii. Afla secretele unui corp de invidiat
URL: http://www.slabitul.com

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: dieta, slabeste, slabire, slabit, diete, slabeste sanatos

Acest site a fost adaugat in data de 19/05/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Acupunctura Brasov - Leyun Sony
Acupunctura Brasov - Leyun Sony este una dintre cele mai de incredere si populare salone de acupunctura in orasul Brasov de mai mult de 10 ani , oferind cele mai bune servicii de la dr. Leyun Sony care este calificat si are multiple diplome in acest domeniu , absolvind universitatea de medicina naturista la Beijing . Gheorghe Lazar , NR.15 Brasov, Brasov 500090 Romania NR.Tel: 0745161146

Tratamente naturiste
Tratamente si remedii naturale cunoscute din strabuni ca o alternativa la medicamentele din ce in ce mai scumpe.

Uite cum sa iti alegi un tensiometru
Tensiunea arteriala este presiunea exercitata de sange aspura peretilor arterelor atunci cand inima bate. Se masoara in milimetri coloana de mercur (mmHg). Exista doua componente ale presiunii sanguine si anume: presiunea sistolica si presiunea diastolica.

Psiholog Rodica Incze (Brasov)
Ai probleme de cuplu, in familie sau cu copiii ? Treci prin stari de depresie, stres, anxietate, angoasa ? Te ajut cu servicii de consiliere psihologica, psihologie individuala, testare psihologica, dezvoltare personala. Contacteaza-ma cu incredere. Psiholog Rodica Incze (Brasov).

Doctor Sarhan - cabinet stomatologic idividual Cluj-Napoca.
Site oficial de prezentare al serviciilor cabinetului stomatologic Dr. Sarhan Cluj-Napoca: extractii dentare, operatii dentare, implaturi dentare si protetice.