vivacredit.ro
 

Actiunea Romana


Titlu: Actiunea Romana
Descriere: Site al Asociatiei Actiunea Romana. Dedicat studierii istoriei romanesti interbelice. Contine cercetari, documente din presa vremii, sinteze.
URL: http://www.zelea-codreanu.com

Categorie: educatie si cultura > ONG
Cuvinte cheie: Romania, istorie, anii ĺ30, Miscarea Legionara

Acest site a fost adaugat in data de 27/05/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Actiunea Romana
Site al Asociatiei Actiunea Romana. Dedicat studierii istoriei romanesti interbelice. Contine cercetari, documente din presa vremii, sinteze.

Ador Copiii
Cautati informatii legate de adoptie pentru un copil din Romania? Comunitatea Ador Copiii va ofera o baza vasta referitoare la procesul de adoptie desfasurat in tara noastra.

Ajuta Copii sa Zambeasca
Adu zambetul pe fata unor copii care au uitat sa se joace, au uitat sa se bucure. Daca ai haine de copii si jucarii ce nu-ti mai folosesc, nu le arunca! Ofera-le celor ce nu au! Vino alaturi de noi! \\\\\\\"Ajuta copii sa zambeasca!\\\\\\\" Fericirea lor incepe de la tine!

Salvati Copiii Romania
Salva┼úi Copiii Rom├ónia este o organiza┼úie neguvernamental─â, de utilitate public─â, non-profit, care promoveaz─â din 1990 drepturile copilului ├«n Rom├ónia.\\r\\nMisiunea Organiza┼úiei Salva┼úi Copiii Rom├ónia este de a ob┼úine progrese marcante privind modul ├«n care copiii sunt trata┼úi ┼či de a produce schimb─âri imediate ┼či de durat─â ├«n via┼úa acestora.\\r\\n

Ingrijire la domiciliu
BatraneteLinistita.ro va ofera servicii complete pentru ingrijirea la domiciliu a persoanelor varstnice. Ingrijire si asistenta sociala profesionala.