orange.ro
 

Sisteme de securitate si supraveghere video


Titlu: Sisteme de securitate si supraveghere video
Descriere: Oferta completa de sisteme de securitate si supraveghere video; camere video, camere pe ip, speed, camere cu it, dvr, solutii de securitate.
URL: http://www.vntmag.ro

Categorie: diverse > electronica
Cuvinte cheie: camere video, camere supraveghere, dvr, camere ip, speed, dome, ir, camere cu ir

Acest site a fost adaugat in data de 14/05/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Accesorii Allview
Accesorii si piese de schimb pentru telefoane mobile si tablete PC Allview. De asemenea, avem cele mai ieftine incarcatoare, cabluri, folii de protectie ecran si carduri de memorie. Verificati catalogul nostru online pentru promotii active si pentru a vedea ultima generatie de tablete si telefoane Allview.

Sisteme de supraveghere video
Sisteme de supraveghere video si dvr sunt ceea ce va trebuie pentru un somn linistit. Firma Andatech va pune la dispozitie sisteme de supraveghere complete asigurandu-va si montajul.

Syscami Galati
Firma Syscami Galati monteaza interfoane,alarme, sisteme de supraveghere video, acces cartela, instalatii electrice iluminat. Servicii oferite atat persoanelor fizice cat si asociatiilor de proprietari.

Noile tehnologii aparute
silicon-valley.ro / cele mai noi inventii / noile tehnologii aparute / IT si calculatoare / telecomunicatii / echipamente / utilaje

Phone ResQ - Service iPhone
Phone ResQ este un service-ul iPhone din Timisoara in care gasesti oameni cu adevarat pasionati de reparatia smartphone-urilor. Suntem profesionisti si acordam o atentie deosebita manoperei, dar folosim si piese de calitate superioara, astfel incat sa iti putem repara iPhone-ul in cel mai bun mod cu putinta, iar tu sa fii multumit de rezultatul final.