vivacredit.ro
 

Monuvis CON – monumente funerare


Titlu: Monuvis CON – monumente funerare
Descriere: Societatea comerciala Monuvis CON S.R.L. va ofera o gama variata de servicii in domeniul prelucrarii pietrei naturale si executa diverse lucrari de finisaje interioare, exterioare si monumente funerare in marmura, granit, mozaic, travertin.
URL: http://www.monuviscon.uv.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: monumente, placi, funerare, marmura, granit, travertin, mozaic, cavouri, placaje, pavele, balustri

Acest site a fost adaugat in data de 07/05/2012

Voturi luna acasta : 6

Voturi total : 170

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Deblocari usi Bucuresti
Deblocari usi Bucuresti Lacatusi asiguram servicii deblocari usi, deblocari usi metalice, deblocari usi termopan, deblocari usi exterior, reparatii usi, reparatii yale usi la cele mai mici preturi. Bucuresti si zonele apropiate. www.deblocare-usi.ro

Mobila
Mobila premium pentru cei mai pretentiosi clienti ce isi doresc mobila cu finisaje de lux, prin showroom-urile de mobila din Bacau si Bucuresti.

Instalatii electrice
Oferim instalatii electrice cu o durata de exploatare indelungata, datorita materialelor folosite, dar si o estetica deosebita. In gama noastra de instalatii electrice veti gasi cabluri, aparataje electrice sau surse si corpuri de iluminat. Toata gama de instalatii electrice va este oferita de cele mai importante marci din domeniu: Bach Mann, Moeller, El-bi, Philips, Brilux, Comtec.

Oferim toata gama de piese pentru autoturisme
Oferim toata gama de piese pentru autoturismele opel, vw, seat, audi, ford. Piesele auto din dezmembrari sunt piese demontate cu grija, sunt sortate si testate pe urma sunt depozitate in conditii optime, ferite de intemperii, fiind in stare perfecta de functionare fiind demontate de pe masini radiate sau avariate.

Life Protect Timisoara Protectia Muncii, Operator Rsvti
\"Firma Life Protect Srl Timisoara asigura servicii externe in domeniile: - Securitate si sanatate in munca - Protectia Muncii, - Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala, - Situatii de urgenta : Aparare civila si Prevenirea si stingerea incendiilor - PSI, - Operator RSVTI : operator responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatilor / echipamentelor din domeniul ISCIR, - Consultanta pentru implementarea unui sistem de management integrat \"