smokemania.ro
 

MLM - Afacerea Ta


Titlu: MLM - Afacerea Ta
Descriere: Produse pe baza de aloe vera, cosmetice, tratamente pentru fata si corp dar si produse pentru nutritie si sanatate si parfumuri ale celebritatilor internationale, fabricate in Germania. Fiid partener LR poti beneficia de un discound de cca. 40% din fiecare comanda cumulata si poti comanda ori de cate ori este nevoie, nu ai o data limita sau vreo restrictie de suma.
URL: http://aloevera-lrp.blogspot.com

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 06/05/2012

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 431

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Munca temporara Vonconsulting
Va putem oferi servicii de consultanta si suportul specialistilor nostri pentru activitatile dumneavoastra. Noi prezentam servicii, consiliere si indrumare atat pentru intreprinderile mari cat si pentru cele mici si mijlocii in diferite domenii de HR.

Locuri de munca
Cauti locuri de munca in tara sau in strainatate? Intra pe InfoMunca, aici vei gasi cele mai noi anunturi de joburi din Romania, Italia, Spania, Anglia, Franta, Belgia, Germania, Olanda si multe altele.

Studio Videochat Constanta
Premium Studio Videochat Constanta, angajeaza modele pentru activitatea de videochat, oferim confidentialitate si seriozitate cat si cele mai bune conditii de munca. Echipa de administrare a Premium Studio exclusiv feminina.

Recrutare forta de munca:personal IT&C, bone, menajere, ingrijire bolnavi
Acceda Consulting este o firma de recrutare si selectie de forta de munca, cu o arie de activitate restransa la: - plasarea de personal IT&C - plasarea de personal casnic (bone, menajere, persoane pentru ingrijire bolnavi). Astfel, prin supraspecializare, va putem oferi calitate si promptitudine. Sperantele pot de veni realitate. www.acceda.ro, office@acceda.ro.

Locuri de munca Targoviste
Ai plecat in cautarea unui loc de munca mai bun in Targoviste si nu stii de unde sa incepi? Pe site-ul nostru gasesti locurile de munca din Targoviste, Dambovita, care ti se potrivesc cel mai bine.