vivacredit.ro
 

MLM - Afacerea Ta


Titlu: MLM - Afacerea Ta
Descriere: Produse pe baza de aloe vera, cosmetice, tratamente pentru fata si corp dar si produse pentru nutritie si sanatate si parfumuri ale celebritatilor internationale, fabricate in Germania. Fiid partener LR poti beneficia de un discound de cca. 40% din fiecare comanda cumulata si poti comanda ori de cate ori este nevoie, nu ai o data limita sau vreo restrictie de suma.
URL: http://aloevera-lrp.blogspot.com

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 06/05/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 439

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Giada -Rome
Bijuterii ,Make-up

Angajam fete pt video-chat 2$/minut
Angajam fete baieti si cupluri pt video-chat 2$/minut

Uwork - Listare locuri de munca
Uwork - Listare locuri de munca Uwork - listare locuri de munca in Romania si strainatate. Adauga un job sau un CV, simplu, rapid si atractiv! Freelance, Full-Time, Internship, Part-Time, Temporary. Locuri, munca, joburi, job, lucru www.uwork.ro

Ai nevoie de un job part-time la domicilu?
JOB part-time, la domiciliu indiferent de varsta, studii, locatie in tara ! Castig garantat fara investitii. Firma noua comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice, bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Produse de calitate la cele mai mici preturi. Catalog, set testere, magazin online, transport, sunt Gratuite! Comenzile si inscrierile se fac online sau telefonic. Cod necesar la inscriere: LMSFQcRp Produse de calitate la cele mai mici preturi.

Modele videochat
Studio videochat cauta tinere varsta minima 18 ani,carora le ofera posibilitatea de a lucra part-time sau full time,atat la studiourile noastre cat si acasa.Aveti nevoie doar de calculator,camera web si conexiune la internet. Venit net intre 50% si 80% din realizari,minim 800 eur/ luna . Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie: id de mess castingelucere sau numarul de telefon 0723.77.40.45.