vivacredit.ro
 

MLM - Afacerea Ta


Titlu: MLM - Afacerea Ta
Descriere: Produse pe baza de aloe vera, cosmetice, tratamente pentru fata si corp dar si produse pentru nutritie si sanatate si parfumuri ale celebritatilor internationale, fabricate in Germania. Fiid partener LR poti beneficia de un discound de cca. 40% din fiecare comanda cumulata si poti comanda ori de cate ori este nevoie, nu ai o data limita sau vreo restrictie de suma.
URL: http://aloevera-lrp.blogspot.com

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 06/05/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 438

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

AptJob
Locul unde gasesti jobul perfect. Angajatori de top recruteaza din toate domeniile si toata Romania. Site-ul iti ofera posibilitatea filtrarii eficiente a joburilor, furnizand rezultate perfecte pentru profilul tau si joburile active sunt dedicate tuturor oraselor si domeniilor din Romania. AptJob.ro este un instrument dedicat recrutarii online in care vei regasi postate joburi din toate domeniile si industriile. Beneficiile pe care le ai utilizand aptjob.ro sunt definite de calitate.

Locuri de munca
Site-ul contine informatii utile pentru cei care doresc un job stabil ce le ofera atat satisfactii materiale si psihologice cat si siguranta. Sunt prezentate informatii generale despre un CV, actele pentru angajare si multe altele despre somaj,concediu,salarii.

Salariu 1500 EURO – 4000 EURO LUNAR
Esti tanara? Ai nevoie de un job? Vrei sa castigi cel putin 1500 EURO pe luna? Echipa ChatStudio.ro face angajari. Locuri limitate! 0724.843.222 sau SMS.

Munca temporara Vonconsulting
Va putem oferi servicii de consultanta si suportul specialistilor nostri pentru activitatile dumneavoastra. Noi prezentam servicii, consiliere si indrumare atat pentru intreprinderile mari cat si pentru cele mici si mijlocii in diferite domenii de HR.

Ai nevoie de un job part-time la domicilu?
JOB part-time, la domiciliu indiferent de varsta, studii, locatie in tara ! Castig garantat fara investitii. Firma noua comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice, bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Produse de calitate la cele mai mici preturi. Catalog, set testere, magazin online, transport, sunt Gratuite! Comenzile si inscrierile se fac online sau telefonic. Cod necesar la inscriere: LMSFQcRp Produse de calitate la cele mai mici preturi.