elefant.ro
 

Vand Teren Intravilan


Titlu: Vand Teren Intravilan
Descriere: Vand Hala Industriala( open space )650 mp,100 mp birouri,constructie noua cu toate utilitatile,acces TIR.Teren aferent 2300 mp,situata in loc.Bradu jud.Sibiu.PRET 279.000 EURO NEG.
URL: http://vandhala.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: Anunturi, anunturi on-line, anunţuri de locuri de muncă Clasificări, anunturi

Acest site a fost adaugat in data de 05/05/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 79

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

CONEST Iasi - Companie de constructii
CONEST, Companie de constructii din Iasi, inseamna garantia LUCRARILOR DE CONSTRUCTII realizate la cele mai inalte standarde de CALITATE

ULTIMILE 3 APARTAMENTE INTABULATE
Societatea Constructii Madrid SRL vinde ULTIMILE 3 APARTAMENTE INTABULATE aflate in ansamblul rezidential Pictor Brana ce se va compune din 2 blocuri a cate 20 de apartamente desfasurate in 3 faze. Din prima faza mai sunt disponibile 2 apartamente de 3 camere si unu de 2 camere. Apartamentele se predau la stadiul semifinalizat sau finisat si au un loc de parcare inclus in pret. Preturile se pot negocia direct cu constructorul.

Mob&Deco Magazin online de mobila si decoratiuni interioare.
Mob&Deco - magazin on-line de mobilier si decoratiuni interioare. O intreaga gama de mobilier de calitate: canapele din piele, stofa, extensibile; mobilier din impletituri natural, scaune de masaj, decoratiuni interioare: ceramica, sticlarie, tablouri.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Cartierul Latin Residence Prelungirea Ghencea
Apartamente cu 2 si 3 camere in Cartierul Latin Residence situat in Prelungirea Ghencea la preturi promotionale.Cartierul Latin Residence poate fi la tine acasa! Acesta este motto-ul nostru si tinem sa promovam o experienta rezidentiala excelenta si sa nu va oferim o simpla casa ci acel camin si un cartier pe care le visati de mult.

Oferte imobiliare fara comision - Anunturi direct de la proprietari!
Bazaruldecase.ro. Anunturi imobiliare de la particulari. Vanzari apartamente fara intermediari , particular vand case. Cele mai bune preturi direct de la proprietari.