elefant.ro
 

lucrari de diploma informatica


Titlu: lucrari de diploma informatica
Descriere: Lucrari Diploma Informatica, Magazine Virtuale, Comert Electronic, Aplicatii si Documentatii functionale. Pagini web in php si mysql.
URL: http://www.lucrari-diploma.info/

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: lucrari de diploma, lucrari informatica, lucrare de diploma magazin virtual, magazin virtual

Acest site a fost adaugat in data de 23/05/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 147

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Gradinita Nr 1 Titu
Site de promovare a activitatilor Gradinitei Nr 1 Titu

Psihopedagogie speciala
Sinteze titularizare, definitivat, gradul II in invatamant la Psihopedagogie speciala, Consiliere psihopedagogica, Terapie educationala complexa si integrata, Pedagogie, Psihologie

French Cat - cursuri de franceza
Oferim cursuri de franceza pentru nivel incepator (5 luni, 2 sedinte saptamanale) sau intermediar (conversational). Cursul pentru incepatori este dedicat in principal celor care nu au mai studiat franceza sau au un nivel foarte elementar si doresc sa lucreze sau sa studieze in Franta sau sa obtina un certificat DELF.

pregatire examen traducator
Pregătirea persoanelor care doresc să susţină examenul pentru traducători, dar şi tuturor celor interesaţi de traduceri, cursurile vor fi interactive.

Examenul de Bacalaureat 2010
Tot ce trebuie sa stii despre Bacalaureat 2010 ! Noutati de ultima ora, variante bacalaureat , metodologii, programele valabile, subiecte rezolvate . Intra pe Bacalaureat2010.info ca sa fii sigur de success !