vivacredit.ro
 

Detectoare radar si accesorii auto intr-un singur loc


Titlu: Detectoare radar si accesorii auto intr-un singur loc
Descriere: www.detector-radar.ro Magazin dedicat pentru detectoare radar. Detectoare radar remote, cu montaj pe parbriz/ bord, cordless, cu voce, afisaj digital sau cu banda Ku. Bytrex, Beltronics, Whistler, Cobra, PNI, Escort. Str. Mihai Eminescu, nr. 121, Sect. 2, Bucuresti. 0722336033
URL: http://www.detector-radar.ro/

Categorie: diverse > electronica
Cuvinte cheie: Radar, detector

Acest site a fost adaugat in data de 23/05/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Aparate foto, video pro
Magazin online de profil comercializeaza aparate foto si video pro. Daca doriti sa achizitionati aparate foto si video pro la cele mai bune preturi va invitam pe siteul nostru. Oferim garantie 1-10 ani si posibilitatea de buy back pentru aparate foto si video pro.

Monitorizare si supraveghere video in sistem CCTV
Montaj si intretinere sisteme de supraveghere video in sistem CCTV. Montaj alarme, dvr auto,bariere auto, sisteme de control acces, interfoane si videointerfoane

Panouri incalzire infrarosii (radiante) cluj napoca
Panouri incalzire radiante Cluj-Napoca Societatea noastra va ofera panori radiante in infrarosu la pret de producator acum si in judetul Cluj.Panouri radiante sunt produse in romania si au o garantie de 10 ani. Principalul avantaj al panourilor radiante in infrarosu este faptul ca avem un confort termic bun la 17-18°C in loc de 21-22°C folosid sisteme clasice. Economisiti 30-40% din costurile cu incalzire. Fara avize, proiectare si instalare.

Hote Frumoase
Hota este un element foarte important din bucatarie, pe langa faptul ca elimina mirosurile neplacute, trebuie sa arate si foarte bine in bucataria ta. Daca vrei o hota cu adevarat speciala si frumoasa, o vei gasi aici !

Manuale de Utilizare pentru Smartphones
Manuale de Utilizare pentru toate telefoanele mobile si pentru telefoanele Smartphone, de la manuale de utilizare pentru iphone, samsung htc sau nokia, manualele de utilizare sunt in limba romana si sunt gratuite pentru descarcare .