vivacredit.ro
 

Cazare Praga


Titlu: Cazare Praga
Descriere: Oferte de Cazare si rezervari online cu disponibil si confirmare pe loc pentru Viena, Londra, Praga, Roma, Barcelona, Paris, Madrid, Amsterdam, Munchen si zeci de alte orase, dar si in pensiuni si hoteluri din Romania.
URL: http://www.oferte-de-cazare.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: http://www.oferte-de-cazare.ro

Acest site a fost adaugat in data de 23/04/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cluj Napoca Apartments
Ne-am straduit ca Dumneavoastra sa va simtiti ca acasa, asa ca nu am facut rabat la calitate si la confort! Si totul doar in regim hotelier...

Hotel splendid de 4 stele Mamaia Romania
Hotel Splendid de 4 stele din Mamaia,creat pentru turismul de business.66 de locuri, restaurant, sala de conferinte Insignia spatii de relaxare spatiu pentru desfasurare team-building-urilor, work-shop-urilor, conferintelor.\\r\\n

Cazari Arad
Cazare la cele mai mici tarife din Arad la conditii de 3 stele. Pensiune Roua are o experienta de 11 ani in domeniul turismului.Dupa o noapte de odihna la Pensiune Roua dimineata va asteapta un mic dejun bogat.

Pensiunea Regal
Pensiunea Regal este clasificata ca pensiune de 3 ***(stele) si este amplasata intr-o zona linistita, usor accesibila de pe DN 17, cea mai circulata sosea pe ruta Bucovina-Transilvania. Pensiunea se afla in apropiere de Complexul Spa Baile Figa si Herghelia Beclean. Oaspetii pensiunii au posibilitatea unei sederi intr-o atmosfera de liniste si intimitate.

hotel Pomorie
More than 370 hotel rooms and guest houses in Pomorie. holiday with just one mouse click.