elefant.ro
 

Cazare regim hotelier Bucuresti


Titlu: Cazare regim hotelier Bucuresti
Descriere: Regim hotelier Bucuresti, apartamente regim hotelier - inchirieri regim hotelier intr-o cladire care contine 6 apartamente si 2 garsoniere, o cafenea la parter, LCD, internet wireless si bucatarie utilata complet. \\r\\n\\r\\n +40 723.514.111 | +40 762.697.708
URL: http://www.apartments-in-bucharest.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: regim hotelier bucuresti, apartamente regim hotelier

Acest site a fost adaugat in data de 20/04/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

ProEst Rezidential
ProEst Rezidential este un site web dedicat pentru prezentari detaliate ale complexurilor rezidentiale din zona de SUD a Bucurestiului(Berceni, Dimitrie Leonida, Soseaua Giurgiului, Bulevardul Metalurgiei, Drumul Fermei, Splaiul Unirii), zone mai centrale(Timpuri Noi, Brancoveanu, Aparatorii patriei, Mihai Bravu) cat si in Popesti Leordeni

New City Residence-complex rezidential Bucuresti
New City Residence are la vanzare apartamente noi de 2 si 3 camere si garsoniere la preturi excelente,plata si cu rate la dezvoltator.Dezvoltator rezidential de constructii responsabile.

Proiecte case ieftine
Cele mai ieftine proiecte de case, vile si cabane pentru tine, familia sau afacerea ta. Alege din catalogul de proiecte unul potrivit pentru tine sau iti vom face unul de la zero dupa ideeile si schitele tale.

Agentie Imobiliara sibiu
Agentie imobiliara sibiu

Imobiliare Cluj
Anunturi imobiliare Cluj, proiecte imobiliare Cluj, agentii imobiliare Cluj, stiri imobiliare Cluj gasiti pe directorul proimobile.ro in paginile imobiliare Cluj.