vivacredit.ro
 

Case din lemn


Titlu: Case din lemn
Descriere: Constructiile realizate pe structura de lemn reprezinta o modalitate accesibila de a construi o casa si de a o intretine in timp, asigurand ocupantilor sai toate cerintele de confort. De asemenea, casele construite in acest sistem se adapteaza oricarui stil arhitectural, atat traditional, cat si celui contemporan ori futurist.
URL: http://www.casedelemn-ok.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: Case de lemn, preturi case de lemn, constructii lemn, case din lemn

Acest site a fost adaugat in data de 21/05/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Aria Residences
Noul complex rezidenĊ£ial cuprinde 24 de locuinte care sunt deja \"acasa\" pentru 24 de familii si propune 16 noi imobile in faza a doua de dezvoltare, aflata in prezent in constructie.

profile polistiren
Profile din polistiren extrudat pentru interior si exterior, sunt elemente decorative pentru finisaj.se pot utiliza pentru ancadramente usi, ferestre sau pervazuri, frontoane, elemente decorative, console, brauri pentru fatada cladirilor.

Anunturi imobiliare gratuite
Imobiliare. Vanzari, cumparari si inchirieri imobiliare din toata tara. Cauta/Adauga anunturi gratuite. La noi gasesti cele mai noi oferte imobiliare de pe piata.\\r\\nDaca doriti sa va faceti cunoscut un imobil in vederea vanzarii sau inchirierii lui, va aflati in locul potrivit.\\r\\nPrincipalele criterii de selectie va stau la indemana pentru a va facilita cautarea imobilului potrivit cerintelor dumneavoastra.\\r\\n

Vanzare apartamente Bucuresti
Vanzare apartamente in Bucuresti. Anunturi vanzare apartamente in Bucuresti.

Apartamente Titan - vanzari inchirieri garsoniere apartamente 2 3 4 camere
Apartamente Titan. Vanzari si inchirieri garsoniere apartamente 2 3 4 camere oferite de Galaxy Imob Bucuresti.