elefant.ro
 

Avocat despagubiri ANRP


Titlu: Avocat despagubiri ANRP
Descriere: Cabinet de avocatura specializat in retrocedari si despagubiri ANRP.
URL: http://www.edespagubiri.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: Avocat, retrocedari, avocat despagubiri ANRP

Acest site a fost adaugat in data de 18/04/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Avocat divort Iasi
Cabinetul de avocat Duhnea Dana - Elena din Iasi ofera consultanta de specialitate pentru procesele de divort, asistare si reprezentare juridica a partilor pe toata perioada procesului de divort, redactarea documentelor juridice aferente proceselor de divort.

Sediu Firma
Avand in vedere faptul ca identificarea unui spatiu pentru stabilirea sediului social poate fi problematica in Bucuresti si in judetul Ilfov, datorita numarului mare de societati existente, noi va oferim sprijin si in aceasta problema indiferent daca doriti sa va infiintati o firma sau daca doriti sa schimbati sediul actual al societatii dvs.

Ratiu & Ratiu - Societate de avocati
\"RATIU & RATIU\" ofera o gama larga de servicii juridice pentru societati nationale si internationale precum si pentru institutii publice romane.

Avocat Romania
Cabinet de Avocat Magdalena Popeanga, specializat in consultanta si reprezentarea cetatenilor romani din strainatate. Realizarea divortului si partajului in Romania, procese de Drept Civil, Dreptul Familiei, consultatii juridice la sediu si online.

Inregistrare marci
Einregistraremarci va ofera servicii juridice de consultanta si reprezentare in vederea obtinerii si protejarii titlurilor de protectie a marcilor de produse sau servicii, a brevetelor de inventii si a desenelor.