elefant.ro
 

Educatia Antreprenoriala - Cheia Competitivitatii IMM-urilor


Titlu: Educatia Antreprenoriala - Cheia Competitivitatii IMM-urilor
Descriere: Dezvoltarea competentelor manageriale si antreprenoriale, promovararea cuturii antreprenoriale in randul personalului de conducere din intreprinderi, IMMuri, a intreprinzatorilor si a persoanelor care doresc sa initieze o activitate independenta.
URL: http://eacc.cciatr.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: cursuri gratuite, tic, contabil, director vanzari, manager mediu, expert achizitii

Acest site a fost adaugat in data de 17/04/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Chestionare Auto DRPCIV 2016 categoria A,B,C,D Teste Auto
Chestionare auto pentru categoriile ABCDE simulator examen auto pentru soferi. Completand chestionare auto DRPCIV va ajuta sa luati examenul auto

PSIHOLOGIE PSIFORCE
Accesandu-l nu numai ca poti beneficia de acces la articole si materiale superbe sau chiar unicat dar poti adauga chiar tu pe site ce doresti si poti impartasi subiectele cu prietenii tai de pe Facebook !

Gradinita Belsorriso - gradinita particulara
Gradinita BEL SORRISO este o gradinita particulara, moderna, situata in Voluntari, intr-o zona linistita cu multa verdeata.Gradinita ofera pe perioada verii,cursuri de vara (inot,dans)

Cursuri limbi straine Bucuresti - Euro-Lingua.ro
Daca doriti sa urmati cursuri de limbi straine in Bucuresti atunci Euro – Lingua este alegerea cea mai buna.\\r\\nEuro-lingua organizeaza cursuri de limba engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, suedeza, araba, romana( pentru cursanti straini) in Bucuresti.

Rezultate Bacalaureat 2013
Rezultate Bacalaureat 2013 - Vezi rapoartele sesiunilor examenului de BAC 2013 Iunie-Iulie si August-Septembrie. Afla ce note ai luat la Bacalaureat.