elefant.ro
 

Coafuri par


Titlu: Coafuri par
Descriere: Descopera diverse genuri de coafuri, de la coafuri precum clasicul bob la coafuri care sfideaza tiparele, in linii avangardiste si dinamice ori coafuri lejere de zi sau coafuri pentru ocaziile speciale cand vreti sa iesiti in evidenta.
URL: http://www.coafuripar.ro

Categorie: diverse > femei
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 10/04/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Salonul meu !
Salon intretinere corporala (masaj, electrostimulare, vacuum, impachetari, coafor, cosmetica, manichiura, pedichiura) Oferta de sarbatori (valabila pentru intretinere corporala) Doua abonamente la pretul unui abonament pentru oricare abonament incheiat in perioada : 15 noiembrie 15 decembrie Detalii : pe site-ul www.joliedame.ro/oferte_speciale

cursuri machiaj, machiaj, fotografii profesionale
Cursurile de make up Allaboutyourface te invata sa te fardezi asa cum iti sta tie bine. 2 ore de distractie si culoare doar pentru chipul tau. Vrei sa fii model pentru o zi? Incearca sedintele noastre foto profesionale si iti vom construi un book cu poze speciale, pe care le vei putea utiliza in zona de business (machiaj de zi) sau in plan privat (machiaj de seara). Pentru orice ocazie speciala - nunta, botez sau alt eveniment oferim servicii de machiaj personalizat (de ex: machiaj mireasa).

Librarie online cu carte spirituala pentru sufletul femeii, redescoperire
In libraria online Editura Venusiana gasiti carti ce au vazut lumina tiparului la editura noastra, dar si la alte edituri cu specific din domeniile spiritualitate, iubire, erotism, feminitate, sanatate. Pret accesibil, livrare prin curier rapid.

Unghii False La Domiciliul Clientei
Aplic unghii false la domiciliu fara nici un cost suplimentar! Realizez unghii false cu gel/acryl, extensii unghii, french permanent.Folosesc produse profesionale folosite si in saloane.

Idei organizare nunta
CerculMireselor.ro - Ghid organizare nunta, instrumente planificare nunta, catalog furnizori nunti. CerculMireselor.ro vine in sprijinul viitoarelor mirese cu articole ce le vor ghida pas cu pas in procesul de organizare a nuntii ajutandu-le sa tina totul sub control si... in plus, le vom pune la dispozitie instrumente de planificare a nuntii, dar si liste de furnizori evaluati in mod constant si transparent de alte mirese.