elefant.ro
 

Radio GSB - Glasul Adolescentei


Titlu: Radio GSB - Glasul Adolescentei
Descriere: Radio GSB Craiova - Glasul Adolescentei Radio GSB Craiova reprezinta un proiect initiat de Grupul Scolar George Bibescu Craiova in colaborare cu ISJ Dolj si Radio Oltenia Craiova.
URL: http://www.radiogsb.eu

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 03/04/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 124

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cursuri formare NLP
Cursuri NLP acreditate national si international. Formare NLP Practitioner, Master NLP, Trainer NLP, NLP Basic (intensiv), NLP Master Advanced

Citate de viata
Afla povestile de viata a sute de oameni care au trecut prin situatii ca ale tale. Povesti de viata ale persoanelor care au invins dificultatile.

Gradinita Timisoara
Gradinita particulara Minissa din Timisoara este o gradinita privata care desfasoara activitatati instructiv-educative, recreative si de relaxare pentru copii cu predare in romana, engleza si germana.

Cursuri de engleza pentru copii
Suntem un centru de pregatire pentru sustinerea examenelor Cambridge si am initiat acest proiect din pasiunea pe care o avem pentru limbile straine si din dorinta de a transmite cursantilor nostri cat mai multe cunostinte folosind metode de predare inovatoare si flexibile inspirate de modelul international, avand la baza materiale de studiu potrivite pentru fiecare nivel de cunoastere a limbii.

twinkykindergarten.ro
Gradinita Twinky Kindergarten are ca obiective:- imbogatirea cunostintelor copiilor; dezvoltarea capacitatii copilului de a socializa;- descoperirea de catre fiecare copil a propriei identitati si formarea unei imagini pozitive de sine;