vivacredit.ro
 

Dictionar roman englez


Titlu: Dictionar roman englez
Descriere: Tradu din limba romana in limba engleza fara batai de cap, cu dictionarul roman englez oferit pe site-ul nostru.
URL: http://www.dictionarromanenglez.net

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: dictionar, roman, englez, expresii, cuvinte, traduceri

Acest site a fost adaugat in data de 21/03/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Revista Tus ...ghidus!
Revista Tus este o revista online pentru copii cu povesti, poezii, benzi desenate, jocuri, concursuri si scurte filmulete pentru copii. revista Tus este disponibila in limbile romana, franceza, maghiara, germana si engleza si poate fi o buna sursa de material didactic si o modalitate de petrecere a timpului liber de catre copii.

Cursuri web design
Cursuri Web Design si Informatica (baze de date, programare C++) organizate in Bucuresti de Top Quality Management, autorizate CNFPA, recunoscute Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Contactati Departamentul Cursuri, www.cursuri-web-design.ro.

Cursuri in Iasi
Cursuri de calificare in Iasi. Blog cu informatii despre cursuri de formare profesionala, training-uri, workshop-uri, seminarii si cursuri gratuite finantate din fonduri europene organizate in Iasi

ro-en.ro
Dictionar roman-englez englez-roman cu facilitati colaborative, lectii si jocuri pentru invatarea limbii engleze, articole si divertisment tematic.

Gradinita Simsala Grimm sector 2
Inscrie-ti copilul in cea mai noua gradinita din sectorul 2 din Bucuresti, o gradinita cu program prelungit si cu o echipa tanara si indragita, un program special pentru copiii inteligenti.