elefant.ro
 

Gazon sintetic


Titlu: Gazon sintetic
Descriere: Societatea noastra produce, comercializeaza si monteaza gazon sintetic de cea mai buna calitate. Gazonul sintetic poate fi livrat si montat in toate localitatile tarii. Bucurati-va de indeplinirea celor mai exigente standarde de calitate la un pret fenomenal.
URL: http://www.promotii-gazon-sintetic.com

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: gazon sintetic, gazon, gazon artificial, teren sintetic, gazon sintetic fotbal,

Acest site a fost adaugat in data de 21/03/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Reparatii frigidere Bucuresti
Frigiderul dumneavoastra va face probleme si nu mai functioneaza bine? Acum este momentul sa ne chemati. Reparatii frigidere ofera o gama larga de servicii de verificare si punere in functiune a frigiderului dumneavoastra si a combinei frigirifice. <a href=\"https://reparatiifrigideree.ro\">Reparam frigidere</a> si diagnosticam orice frigider, combina frigirifica sau aer conditionat din Bucuresti.

Prestige Management consultanta si audit pentru ISO
Prestige Management ofera servicii de consultanta si audit in vederea cerificarii conforma cu standardele:ISO 9001, ISO 22000-HACCP, ISO 27001, ISO 14001, OHSAS 18001.\\r\\n Suntem o organizatie cu o reputatie spre excelenta in domeniul consultantei pe plan national ce va poate asigura suportul de care aveti nevoie pentru ca firma dumneavoastra sa obtina certificarea ISO intr- un timp cit mai scurt si rentabil financiar posibil.tel.:0740273271,fax : 0268546198. www.isoprestige.ro

Fonduri structurale fonduri europene 2011
Fonduri Structurale, portalul tau pentru fonduri europene! faciliteaza intalnirea cererii cu oferta de consultanta in obtinerea de fonduri structurale.

Contabilitate completa - Accounting-HR.ro
Echipa Accounting &amp; HR ofera servicii contabilitate financiara (S.R.L / P.F.A.) , salarizare, calculul impozitelor si taxelor, asistenta pentru inceperea unei afaceri. Accounting &amp; HR va ajuta si cu alte servicii.

Inscrieri reprezentanti cosmetice
Recrutari reprezentanti din toata tara pentru produse cosmetice si de parfumerie Metropolitan Selection.Inscriere gratuita,fara contract,indiferent de varsta,studii sau locatie!Cele mai mari comisioane30-40!Intra pe sit pentru detalii. Manager Rad Ioana