vivacredit.ro
 

Hale metalice


Titlu: Hale metalice
Descriere: Suntem o firma cu experienta in domeniu si oferim clientilor nostri atat hale metalice prefabricate, cat si hale metalice construite de la zero. In scopul de a raspunde solicitarilor in cele mai bune conditii, dispunem de un personal specializat in realizarea acestui tip de construtii - ingineri, arhitecti, dar si muncitori care se vor ocupa in cel mai scurt timp de efectuarea demersurilor si a constructiei propriu-zise.
URL: http://www.halemetalice.t6.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: hale metalice, hale metalice second hand, pret hale metalice, hale metalice de vanzare

Acest site a fost adaugat in data de 21/03/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Inchirieri excavatoare
Oferim servicii profesionale de inchirieri excavatoare de 23 tone, 9 tone si de 3,5 tone. Pentru inchirieri excavatoare avem modele ideale pentru orice tip de demolari sau excavatii. Pe site-ul nostru veti gasi toata gama de excavatoare de inchiriat.

Audit energetic si certificare energetica pentru cladiri
Audit energetic cladiri pentru certificare de performanta energetica a cladirilor si reabilitare termica

Curatatorie haine Bucuresti
Celsius Clean este o firma ce va ofera posibilitatea sa va curatati si spalati necesarul de haine si covoare intr-un timp scurt si in deplina siguranta. Oferim transportul gratuit in tot Bucurestiul. Apelati cu incredere la noi! Firma noastra va ofera urmatoarele servicii: curatatorie si spalatorie haine, curatatorie si spalatorie covoare, curatatorie si spalatorie mochete, spalatorie restaurante.

Pepiniera arbori ornamentali
Pepiniera dendrofloricola Cobadin produce si comercializeaza o gama variata de plante ornamentale si flori pentru parcuri si gradini. Personalul specializat al firmei poate asigura consultanta in domeniu, proiectare, plantare si intretinere ulterioara a amenajarilor pe care le realizeaza. Pepiniera s-a infiintat in anul 2011 si are o suprafata de 5 ha.

SerigrafieTimisoara - Inscriptionari promotionale
servicii de inscriptionari prin serigrafie a produselor promotionale agende, pixuri, materiale textile, personalizari plastic, cauciuc, lemn. Livram in toata tara prin curier rapid.