vivacredit.ro
 

Hale metalice


Titlu: Hale metalice
Descriere: Suntem o firma cu experienta in domeniu si oferim clientilor nostri atat hale metalice prefabricate, cat si hale metalice construite de la zero. In scopul de a raspunde solicitarilor in cele mai bune conditii, dispunem de un personal specializat in realizarea acestui tip de construtii - ingineri, arhitecti, dar si muncitori care se vor ocupa in cel mai scurt timp de efectuarea demersurilor si a constructiei propriu-zise.
URL: http://www.halemetalice.t6.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: hale metalice, hale metalice second hand, pret hale metalice, hale metalice de vanzare

Acest site a fost adaugat in data de 21/03/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Importator si distribuitor Haine second hand din Italia si Austria.
Depozit en-gros de marfa second-hand pentru magazinele sh din tara.

Cutii carton, Ambalaje carton
Cutii carton, Ambalaje carton Distrivuire si productie ambalaje din carton ondulat cu imprimare 2-3 culori si caserare la cerere. 0724009927 www.cutiicarton.com

Aer conditional LG
Cele mai noi convenabile modele de aparate de aer conditionat LG prin raportul pret/calitate. Nu ratati promotiile si campaniile de fidelizare pe care le vom desfasura in sezon.

Electrician Iasi
Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul electrotehnic, realizam instalatii electrice de interior pe raza judetului Iasi, pentru case, apartamente, hale, studiouri, spatii comerciale etc.

Supraveghere Video Brasov
Principalele categorii de echipamente pe care le comercializam si instalam sunt: camere de supraveghere (analog, megapixel, ip, infrarosu, wireless, etc) placi de captura, inregistratoare analogice sau digitale (VCR, DVR, NVR) , accesorii pentru echipamente de supraveghere.