vivacredit.ro
 

cazare pensiuni


Titlu: cazare pensiuni
Descriere: Portal de turism ce include ofertele pensiunilor din zonele turistice importante ale Romaniei, dar si din zone rurale, rupte de civilizatie. Turismo te invita sa gasesti informatii proaspete si oferte speciale ale hotelurilor si unitatilor de cazare din toata tara.
URL: http://www.turismo.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare pensiuni, cazare hoteluri

Acest site a fost adaugat in data de 20/03/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cazare Bran
Cazare Bran va face oferte de cazare in statiunea Bran.Aici gasiti informatii despre camere ieftine la hotel,pensiuni,vile precum si solutii de cazare in perioada Craciunului si Revelionului.

Хотели Златни пясъци
Златни пясъци Хотели. Голямо разнообразие от Хотели в Златни пясъци. Търсене по различни критерии: цена, тип, звезди, екстри, местоположение

Hotel Tulip Inn Sunny Hill - Cluj Napoca
Tulip Inn Sunny Hill, hotel de 4 stele din Cluj Napoca face pentru oaspetii sai ceea ce banii nu pot sa faca: le ofera valoarea pe care o merita.

Cazare Bucuresti - Hotel Dacia Bucuresti
Va oferim cazare Bucuresti la cele mai bune preturi. Va propunem o varianta de cazare Bucuresti economica si servicii hoteliere impecabile. Beneficiati de reduceri in cazul unei rezervari last minute. Camera tip single cu preturi incepand de la 43,20 euro. Tarifele includ micul dejun si toate taxele. Rezerva acum!

Cazare Praid
Cazare Praid,cazare ieftina in praid la pensiuni din praid, hoteluri din praid sau moteluri din praid