elefant.ro
 

Coaching


Titlu: Coaching
Descriere: Coaching Vision organizeaza cursuri de coaching si dezvoltare personala pentru firme si persoane fizice.
URL: http://www.coaching-vision.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: team coaching, business coaching, coaching, life coaching

Acest site a fost adaugat in data de 19/03/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Top 10 Geek - Clasamente telefoane mobile
Citeste cateva din sfaturile care te ajuta sa devii mai sanatos si sa arati mai bine, rasfoind revista Top 10 Geek. Articolele online sunt grupate in mai multe categorii, in functie de domeniul la care se refera. Se deosebesc astfel clasamente despre personalitati din lumea muzicii, a picturii sau sculpturii, campioni din sport sau vedete de cinema si televiziune. Telefoanele mobile, turismul, sanatatea si hobby-urile sunt si ele prezentate si clasate in functie de diverse criterii.

Lucrari de licenta
Executam lucrari de licenta la comanda. Bibliografia folosita este actuala, iar preturile sunt extrem de mici. Alege sa colaborezi cu noi si vei beneficia de o lucrare de diploma caracterizata mai intai de toate prin originalitate.

Gradinita ELITE
Gradinita particulara autorizata de MEdC cu program 8-20, predare intensiva in limba engleza/germana, supraveghere video online, control medical efectuat de BGS, aerobic pentru mamici, workshopuri

Studentie.ro
Studentie.ro: Portalul Studentilor, Burse, Joburi, Cazare, Admitere, Licenta, Referate, Master, Doctorat, Cariera, Educatie sexuala, Universitati, Biblioteci, Chefuri, Umor, Sanatate, Cultura, Stiri

Teste de evaluare
Gasesti aici teste de evaluare pentru generala si liceu, la mai multe specializari: romana, fizica, matematica, informatica.