elefant.ro
 

Vitrine frigorifice tehnologie italiana


Titlu: Vitrine frigorifice tehnologie italiana
Descriere: Producem cu tehnologie italiana o gama larga de vitrine frigorifice verticale cu perdea de aer si minivitrine verticale (counter top) pentru produse refrigerate. De asemenea suntem si distribuitori exclusivi Mondial Group Italia in Romania, Bulgaria, Republica Moldova, Serbia si Ucraina pentru produsele fabricate in Italia sub marca Mondial Elite si Framec.
URL: http://www.iturefrigeration.ro

Categorie: afaceri si economie > comert electronic
Cuvinte cheie: vitrine frigorifice

Acest site a fost adaugat in data de 16/03/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Bijuterii unicat argint - Chicolette
Chicolette este un magazin online de bijuterii unicat din argint, bijuterii placate din argint, bijuterii cu pietre naturale, bijuterii cu pietre semipretioase, cristale Swarovski, ce ofera doamnelor si domnisoarelor cadouri hand made si de lux si bijuterii.

En gros - Vanzare cu ridicata !
En gros - vanzare cu ridicata ! Produse en gros pentru magazine si firme de distributie din Romania. Articole cosmetice, igiena corporala, casnica, birotica, menaj, uz casnic, jucarii, etc. Produsele pot fi vazute pe http://www.inmotion.ro Va asteptam

Orteze pentru genunchi
Ortezele pentru genunchi comercializate de siteul Justshops.ro protejeaza musculatura gambei in timpul activitatilor sportive si de asemenea, sunt utile pentru persoanele care sufera de afectiuni ale musculaturii si ligamentelor gambei.

Producator Elemente Fier Forjat - Pret Depozit Fier Forjat
Cauti un depozit de fier forjat sau un producator de elemente din fier jorjat? Noi suntem solutia. Preturi fara concurenta, vanzari directe din stoc propriu.

Rentacar
Rentacar in Bucuresti si in tara cu rezervari online sau prin telefon. Servicii rentacar profesionale avand un parc de masini de diferite clase de marimi, diesel sau benzina.