elefant.ro
 

Teste Grila


Titlu: Teste Grila
Descriere: Teste Grila un site educational care te ajuta sa iti testezi cunostintele in diverse materii intr-un mod interactiv dar profesional gata sa va ofere o solutie la problema dumneavostra in orice moment.
URL: http://testegrila.com

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: http://testegrila.com

Acest site a fost adaugat in data de 14/03/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Aura Christi - poet, romancier, eseist
Carti de poezie: De partea cealalta a umbrei, 1993; Împotriva Mea, 1995; Ceremonia Orbirii, 1996; Valea\\r\\nRegilor, 1996; Nu ma atinge, 1997, 1999; Ultimul zid, 1999; Crini Imperiali, 1999; Elegii Nordice, 2002; Cartea \\r\\nademenirii, 2003; Ochiul devorator, 2004; Arhitectura noptii, 2008; Gradini austere, 2010.

pregatire examen traducator
Pregătirea persoanelor care doresc să susţină examenul pentru traducători, dar şi tuturor celor interesaţi de traduceri, cursurile vor fi interactive.

Dictionar Englez Roman
Dictionar englez-roman si roman-englez, invata limba engleza cu ajutorul dictionarului pus la dispozitie de site-ul nostru.

Teste de evaluare
Gasesti aici teste de evaluare pentru generala si liceu, la mai multe specializari: romana, fizica, matematica, informatica.

Gradinita Gamex Constanta
Gradinita Gamex a fost infiintata in 1998 in Constanta, si isi desfasoara activitatea intr-o vila din centrul Constantei, avand toate autorizatiile si acreditarile necesare.  Gradinita Gamex dispune de sali de curs moderne, amenajate intr-un mod placut copiilor si dotate cu mobilier adecvat, calculatoare, imprimante, aparatura audio-video, jocuri, jucarii.  Gradinita are curte interioara ferita de poluarea si zgomotul orasului, iar transportul copiilor este asigurat cu 2 microbuze proprii.