vivacredit.ro
 

Salon de infrumusetare Le Lotus Bleu Bucuresti


Titlu: Salon de infrumusetare Le Lotus Bleu Bucuresti
Descriere: Salon de infrumusetare si remodelare corporala Bucuresti ofera: slabire, bronzare organica, electrostimulare, masaj anticelulitic, drenaj limfatic, radiofrecventa tripolara, manichiura, epilare.
URL: http://www.lelotusbleu.ro

Categorie: diverse > lifestyle
Cuvinte cheie: slabire, bronzare organica, electrostimulare, masaj anticelulitic,

Acest site a fost adaugat in data de 07/03/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Catering Bucuresti
In momentul in care am infiintat restaurantul Sytago ne-am focalizat atentia pe… spunem noi , cel mai important lucru si anume satifacerea clientului. Pentru a putea face toate acestea ne-am propus sa amenajam interiorul restaurantului intr-un stil unic, spatios si foarte elegant, fara a uita de preparatele cu adevarat special deoarece este posibil sas aveti placerea de agusta mancaruri traditionale “ca la mama acasa”.

Iulia Albu - The Flapper Girl - web site oficial
Web site oficial Iulia Albu, aici puteti citi aventurile Domnitei Flapper Girl, verdictele din emisiune WOW sau BAU-BAU, articole Healt&Beauty, Red Carpet, articole exclusive scrise de Iulia Albu

Prajitura cu mere
Prajitura cu mere , simpla, turnata, cu mer erase, foi de prajitura

Reteta
Pe oReteta gasesti cel putin o reteta care ti se va parea delicioasa. Poti rasfoi reteta cu reteta si vei gati cele mai bune mancaruri pe care ti le-ai imaginat. Este foarte usor sa gasesti reteta dorita, retetele fiind grupate pe tipuri, bucatarii, ingrediente, etc.\\r\\n

Pub Bucuresti
Centrul Vechi al Bucurestiului gazduieste unul din cele mai cunoscute pub-uri, St. Patrick - Irish Pub si Restaurant - este construit si amenajat in cele doua stiluri de Irish Pub, Dublin Victorian si Pub Shop.