vivacredit.ro
 

B.E.J. Paun Catalin Stefan


Titlu: B.E.J. Paun Catalin Stefan
Descriere: B.E.J. Paun Catalin Stefan este specializat in punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii, recuperari de creante, notificari, evacuari, puneri in posesie, predare de bunuri, confiscari, executari silite mobiliare si imobiliare. \\\\\\\\r\\\\\\\\nAdresa: Calea 13 Septembrie Nr. 133, Ap. 42, S. 5, Bucuresti\\\\\\\\r\\\\\\\\nTel/fax: 0217810001\\\\\\\\r\\\\\\\\nMobil: 0749089181\\\\\\\\r\\\\\\\\nProgram: Luni-Vineri: 09:00-17:00\\\\\\\\r\\\\\\\\n
URL: http://www.executorpaun.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: Titluri executorii, recuperari de creante, notificari, evacuari, puneri in posesie

Acest site a fost adaugat in data de 06/03/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Protectia muncii
Secmun Consulting ofera servicii complete de inalt profesionalism in domeniile: protectia muncii, evaluare riscuri, relatii de munca si PSI.\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Doina Morari - Cabinet Mediator
Doina Morari- ofera servicii de mediere persoanelor care nu reusesc sa ajunga la un acord pe cont propriu, dar vad beneficiile de timp, bani si eficienta in intelegerea pe cale amiabila. Facilitam negocierea pentru obtinerea acordurilor.

ClubHR - Centrul de Suport in Resurse Umane
Site-ul comunitatii profesionistilor HR: Stiri, Legislatia muncii actualizata, Forum, sectiune de Intrebari si raspunsuri, Download, Furnizori de servicii HR, Evenimente HR. Continut de calitate, profesional, moderat de specialisti.

Catalogul National al Avocatilor din Romania
Scopul sit-ului www.pagina-avocatilor.ro este acordarea posibilitatii avocatilor, notarilor, executorilor, lichidatorilor, mediatorilor si contabililor din Romania sa-si promoveze serviciile pe plan national in functie de zona, profilul si domeniul de activitate.

Avocat Iasi
Avocat Iasi este partenerul tau de incredere in problemele de drept penal. Avocatii din Iasi respecta confidentialitatea clientilor!