vivacredit.ro
 

Nacele


Titlu: Nacele
Descriere: ItaliaStar este unic furnizor pentru Romania de platforme tip nacela (de interior sau exterior) ale recunoscutului producator italian IMER GROUP. Intra pe site si vezi preturile, ofertele si conditiile in care poti beneficia de cele mai bune utilaje.
URL: http://www.nacele-italiastar.ro

Categorie: diverse > altele
Cuvinte cheie: platforme autoridicatoare, platforme tip nacela, nacele, nacela

Acest site a fost adaugat in data de 06/03/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Adresa evaluator de risc securitate fizica
Detalii de contact si adresa pentru cei interesati sa gaseasca un evaluator de risc din judetul Prahova. La solicitare evaluatorul de risc se poate deplasa in orice oras din tara.

SC ASC Systems COM SRL
ASC SYSTEMS a luat fiinta in iunie 2000, avand ca principal domeniu de activitate asigurarea sistemului de sunet si lumini pentru spectacole si evenimente speciale. De atunci s-a impus ca una din cele mai importante companii din domeniul rental pentru echipamente profesionale stage, light & sound

statie de epurare
Compania noastra este lider in domeniul epurarii apelor menajere si tine stacheta cat mai sus astfel incat am devenit un etalon pe piata in privinta calitatii produselor, a serviciilor pentru celelalte companii de pe piata.Implementarea sistemelor de management a calitatii ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 SI OHSAC fac din compania noastra singura capabila sa indeplieasca toate standardele cerute de Uniunea Europena in domeniu.

Instalatii Blocuri
Firma noastra va ofera servicii pentru: Instalatii sanitare, instalatii termice, reparatii Instalatii, montaj obiecte sanitare, desfundari coloane, apometre, repartitoare,interfoane, cutii postale, iluminat scara de bloc, Iluminat subsol de bloc, contracte de SERVICE si alte lucrari, totul pentru confortul si siguranta dumneavoastra.

Produse si materiale Schwaben
Schwabenbau va ofera: Studiou de baie(producatori renumiti pt. obiecte sanitare, gresie si faianta, baterii, cabine de dus: Duravit, Jorger, Steuler Design, Nord Ceram, Kera Team, Hansa, Kaja, Breuer), Seminee si sobe(Attika, Max Blank), Amenajari interioare, Studiou de bucatarie, Constructii. Importator si distribuitor la branduri renumite: Duravit, Jorger, Steuler Design, Nord Ceram, Kera Team, Hansa, Kaja, Breuer, Attika, Max Blank.