watchshop.ro
 

Munca la domiciliu part- time


Titlu: Munca la domiciliu part- time
Descriere: Munca la domiciliu.Venituri suplimentare,job-uri part time,lucreaza de acasa Cauti sa castigi ceva extra pe langa salariul lunar sau nu mai ai un loc de munca ori esti o mamica care doreste sa mai castige ceva bani in plus
URL: http://munca-la-domicliu.blogspot.com

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: venituri suplimentare, castiga bani de acasa, job acasa, munca la domiciliu

Acest site a fost adaugat in data de 20/02/2012

Voturi luna acasta : 10

Voturi total : 5575

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Agentie de recrutare
Krevin este o agentie de recrutare de personal din Romania, cu servicii de selectie si plasare de personal pentru locuri de munca in strainatate si in tara. Cele mai bune servicii de resurse umane, recrutare de personal si plasare de personal. Firma cu servicii profesionale de recrutare, selectie, plasare de personal, consiliere in cariera si management resurse umane. Agentia de recrutare Krevin nu percepe comision candidatilor care sunt interesati de gasirea unui loc de munca.

Program pentru ocuparea fortei de munca din mediul rural
Obiectivul proiectuluie este cresterea sanselor de angajare a persoanelor din mediul rural al regiunilor București-Ilfov, Sud-Muntenia, Sud-Vest prin participarea la programe de consiliere, informare, mediere. Oferim sprijin si in gasirea unui loc de munca prin organizarea de burse a locurilor de munca, consiliere in vederea initierii unei afaceri, dezvoltarea competentelor profesionale si imbunatatirea capacitatii de ocupare si adaptare in randul tinerilor si somerilor.

anofm.ro
Fii ACTIV!! Site-ul cu cele mai noi locuri de munca din tara! Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca!

Job Part Time de exceptie
S-ar putea sa am o solutie pentru problema ta...Nu stiu acum daca va functiona si pentru tine, dar cred ca nu ai avea nimic de pierdut daca ai veni sa vezi tu insuti despre ce este vorba. Trebuie sa faci doar un singur pas. Intra pe www.SuperBani.ws ca sa afli despre ce este vorba.

Topmunca.ro Locuri de Munca
Anunt pentru munca in Club de Noapte - Escorte - Dame de Companie -Dansatoare - FKK Club - Saunaclub in Germania , Elvetia & Austria