elefant.ro
 

Carti sf


Titlu: Carti sf
Descriere: Daca esti un impatimit al literaturii stiintifico-fantastice, libraria virtuala Elefant iti pune la dispozitie o intreaga colectie de carti sf semnata de mari scriitori impatimiti ai genului, cum ar fi: Steinhardt, Orwell, Alasdair Gray, Giovanni Sciuto.Libraria noastra intregeste un blog literar si o comunitate, asta in cazul in care doresti sa imparti idei cu alti cititori.
URL: http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-de-divertisment/sf-fantasy

Categorie: educatie si cultura > literatura
Cuvinte cheie: carti sf

Acest site a fost adaugat in data de 17/02/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

resurse parinti
Oferim resurse diverse pentru parinti, invatatori si copii, carti, dvd, jocuri, activitati practice, enciclopedii, dictionare, cadouri si altele. Intrati pe site http://www.resurseparintinvatatoricopii.ro, aveti de unde alege.

Andy Szekely
Andy Szekely Este antreprenor, trainer, autor si public speaker cu o experienta de peste 12 ani in educatia oamenilor maturi

Carti online – spiritualitate, stiinta, erotism, astrologie, dezvaluiri
In acest magazin online gasiti sute de carti, in special carti care au vazut lumina tiparului in cadrul editurii Ganesha, dar si la alte editurii. Preturi rezonabile, livrare prin curier.

Romane crestine
Libraria de Romane crestine, prima librarie crestina de acest gen din Romania, va ofera gama completa de romane crestine disponibile in Romania. Cei mai cunoscuti autori de romane crestine in Romania sunt: Francine Rivers, Lori Wick, Janette Oke, Lynn Austin, Karen Kingsbury, Kim Vogel Sawyer, etc.

Antonimele si antonimia
Antonimia este una dintre cele mai utile relatii semantice. Perechile antonimice sunt adesea folosite in texte si intr-un numar mare proverbe si dialecte pentru a obtine efecte retorice, de exemplu, „un prieten pentru toata lumea este un prieten pentru nimeni”.