smokemania.ro
 

Subiecte si programe pentru titularizare


Titlu: Subiecte si programe pentru titularizare
Descriere: Toate informatiile despre examenul de titularizare si suplinire, modele de subiecte, subiecte din anii anteriori, programe, sfaturi si stiri de ultima ora vor fi afisate pe site pentru ca toata lumea sa aiba acces la ele.
URL: http://subiectetitularizare.wordpress.com

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: titularizare, definitivat, examen, subiecte, programa

Acest site a fost adaugat in data de 12/02/2012

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 349

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

AmdSchool AfterSchool Cursuri copii bucuresti
AMDSchool este mediul educational, elegant si placut format dintr-o echipa competitiva de traineri specializati, oferind cursuri de after school , arte martiale, dans(dans contemporan, dans sportiv), muzica(canto,pian,chitara,vioara), balet, limbi straine(engleza, germana).Alaturi de noi puteti sa va exersati propriile hobby-uri artistice sau sa va dezvoltati abilitatile muzicale si lingvistice, precum si pe cele din domeniul artelor plastice, dansului si teatrului.

Cursuri Bell pentru copii limba engleza si limbi straine
Ofera-i copilului tau oportunitatea de a comunica fara limite, fiind ajutat de profesionisti in domeniul predarii limbilor straine.

Engleza, o placere
Curs de limba engleza ce contine 20 lectii de conversatie, gramatica, exerictii de dictare(calculatorul dicteaza iar utilizatorul scrie fiind atentionat in cazul erorilor de scriere), dictionar cu pronuntie.

Cursuri in Timisoara
Cursuri de dezvoltare personala izvorate din nevoi si experiente practice ce vizeaza finalitati care sa imbunatateasca viata personala. Formator Nicu Zegheanu prin workshop-uri si cursuri de management in Timisoara te invata cum sa iti schimbi sistemul de valori.

Centrul de Calificare si Pregatire Profesionala
Cursuri autorizate in Buzau, Deva, Targu Jiu.ANRE ,Brutar, Bucatar, Coafor stilist, Cosmetician, Dulgher-Tamplar,Electrician MJT,Electromecanic ,Formator,Frizer – Coafor – Manichiurist – Pedichiurist,Infirmier,Instalator instalatii ,Inspector Resurse Umane ,Lucrator in comert ,Machior , Masaj – Masinist la masini pentru terasamente ,Mecanic vulcanizator,Mozaicar (faiantar),Operator Calculator,,Ospatar (chelner) ,Tricoter – Confectioner,Stilist Protezist de Unghii