elefant.ro
 

Rezervari hoteluri Romania


Titlu: Rezervari hoteluri Romania
Descriere: Sute de hoteluri din Romania cu rezervare online sau telefonic. Tarife mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie. Sejururi si oferte speciale la hoteluri din Romania: litoral, munte, statiuni balneo-climaterice.
URL: http://www.hoteluri-romania.com

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: hoteluri, pensiuni, rezervari, cazare online

Acest site a fost adaugat in data de 10/02/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Verami Rent SRL
Platforma e-stabil a fost creata datorita faptului ca ne-am saturat e hotelurile care taxeaza pe noapte jumatate din cat castigam noi intr-o luna si odata ajunsi acolo ne dam seama ca serviciile nu sunt nici pe departe cele promise sau ca locul in sine nu este ca cel vazut in brosuri/fotografii. Ne-am hotarat sa infiintam e-stabil pentru a schimba complet piata de inchirieri in regim hotelier din Romania.

Hotel Decebal- spatiu de cazare inedit in Bucuresti
Pentru un sejur inedit in capitala Romaniei, hotelul Decebal va pune la dispozitie servicii complete de cazare, ofetele noastre fiind potrivite pentru bugete variate. Pozitia centrala si gama extinsa de facilitati disponibile sunt aspectele convergente spre o experienta turistica impresionanta. In momentul in care va decideti sa vizitati cel mai mare centru urban autohton apelati cu incredere la serviciile noastre calitative.

Cazare Bucovina
Intr-un tinut in care istoria si traditiile Bucovinene se imbina, intr-un cadru natural deosebit, intr-o zona linistita, pensiunea Casa Verde va ofera beneficiul unei vacante de exceptie, liniste, aer curat, verdeata si ospitalitate.

Cazare Muntii Apuseni
Putine locuri te tulbura in Ardeal mai tare decat Valea Draganului (jud. Cluj). La limita muntilor Vladeasa, muntilor Meses si depresiunii Huedin, taiata cu grija, ca sa nu o doara, de raul Dragan, Valea Draganului are apa cristalina, aerul ozonat, flora ce incanta privirea, padurile de foioase si conifere care creaza un refugiu de relaxare si liniste sufleteasca interioara, fiind si locul favorit candva al marelui filozof Lucian Blaga.

Ave Hotel Bucuresti
AVE Hotel Bucuresti va ofera sevicii de 4 stele la preturi de 3 stele in cele doua locatii extrem de accesibile, cu design personalizat, ce depasesc standardele clasice de cazare intr-un hotel central in Bucuresti.