elefant.ro
 

Spatii depozitare


Titlu: Spatii depozitare
Descriere: Valad ofera inchirieri spatii de depozitare, spatii de productie si hale induscriale in Bucuresti. Oferta de proprietati industriale si spatii logistice Bucuresti Romania.
URL: http://www.valad.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: http://www.valad.ro

Acest site a fost adaugat in data de 02/02/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Mondotrade
Mondo Trade SRL este o companie stabila pe piata romaneasca, desfasurandu-si activitatea prin sapte departamente principale: auto, service, premio, electrice, constructii si amenajari, general. Vanzari lubrifianti si anvelope.

panouri solare
Pentru energie termica, putem instala un captator solar sau un panou solar. Prin acest sistem, energia soarelui este captata si poate fi folosita ca energie termica, de exemplu pentru a furniza apa calda.

Dozator sapun
Unul din accesoriile de baie cel mai des intrebuintate este dozatorul de sapun. Acestea se vand separat de sapun si se pot face si la comanda.

Usi de garaj rulou
Comercializam usi de garaj rulou sau sectionale la comanda. Orice dimensiune in mai multe modele si culori. Pretabile atat pentru utilizatorii industriali cat si pentru cei casnici.

HORECA, lenjerii de pat, halate de baie, prosoape de baie
UTT-SHOP.RO este magazinul de shoping online al sc UZINELE TEXTILE TIMISOARA sa, lider pe zona de vest a tarii in textile 100% din bumbac, cu o traditie de peste 80 de ani in domeniu. Am creat UTT-SHOP pentru a oferi produse, colectii in editie limitata, tuturor celor pasionati de caldura propriei case, textile pentru dormitor, living room, bucatarie si baie (lenjeri de pat, prosop, halat baie, fata de masa, napron, traversa, servetel, perne, pilote, perinute decorative... ectc.).