vivacredit.ro
 

Accesorii si piese pompe beton,piese autobetoniere, piese camioane, filtre


Titlu: Accesorii si piese pompe beton,piese autobetoniere, piese camioane, filtre
Descriere: Suntem o companie specializata in comercializarea de piese de schimb pentru echipamente de constructii si camioane: piese de schimb pentru pompe de beton (pistoane, conducte, garnituri, inele si placi de uzura, bucsi, etc), autobetoniere (role, pompe hidraulice, etc), statii pentru betoane (palete malaxor, mansoane, snecuri, etc), camioane (seturi ambreiaj, placute frana, suspensii, filtre, etc), filtre (pentru aplicatii industriale, masini agricole, echipamente de constructii, etc).
URL: http://www.betonpompe.ro

Categorie: diverse > altele
Cuvinte cheie: pompe beton, autobetoniere, statii beton, camioane, filtre

Acest site a fost adaugat in data de 28/01/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

biroutraducere.ro
Birou de traduceri in Bucuresti ce furnizeaza servicii de traduceri autorizate si interpretariat, apostile si servicii conexe.

sonorizari evenimente | Profesionisti in sonorizari si scenotehnica
Sound Division, divizia de sunet si efecte speciale a agentiei Style Events, propune un nou stil de evenimente private, muzica fiind deosebita prin calitate, aparatura de ultima generatie si dj cu vasta experienta in zona radiourilor consacrate. Venim cu cele mai noi tehnologii de sunet si efecte speciale pentru nunta, botez, petreceri private, baluri de absolvire si spectacole.

SC T&T CONSULT SRL
T&T CONSULT SRL ofera urmatoarele servicii:vanzari si livrari echipamente termice, sanitare, electrice, aer conditionat si altele,consultanta, dimensionare, proiectare instalatii termice,proiectare si executie instalatii pe pompe de caldura si sisteme solare,automatizari pentru instalatii termice,executie instalatii sanitare,montaj sisteme solare si pompe de caldura

Colinde, Sms Si Felicitari De Craciun
Singurul portal din Romania pentru craciun. Aici o sa puteti simti ca acasa. Puteti trimite felicitari online de craciun, puteti citi colinde si trimite sms de craciun. In fiecare minut te vei simti minunat.

parbrize expert
Echipa Parbrize expert este o echipa dinamica, rabdatoare si profesionala, va asiguram o servira promta si sigura care sa va satisfaca. Suntem o echipa care avem o experienta vasta in acest domeniu, nu ne grabim, analizam pana si cel mai mic detaliu, avem grija de toate imperfectiunile, facem tot posibilul sa plecati cat mai satisfacut de la noi