vivacredit.ro
 

ComputerBild - Revista de computere numarul 1 in Europa


Titlu: ComputerBild - Revista de computere numarul 1 in Europa
Descriere: Computer Bild este revista care se adreseaza tinerilor educati, interesati de cele mai noi produse din domeniile IT, telecomunicatii si audio/video/foto si de informatii accesibile despre calitatea, caracteristicile si utilitatea produselor, constituindu-se intr-o sursa practica de informatii, un ghid deconectant care te ajuta in luarea deciziei de cumparare.
URL: http://www.computerbild.ro

Categorie: diverse > stiri si massmedia
Cuvinte cheie: calculatoare computere software hardware comunicatii internet foto video telefoane download

Acest site a fost adaugat in data de 07/05/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Stiri mondene, Stiri vedete, Barfe mondene - Stiri, Barfe, Mondenitati
Stiri mondene, Stiri vedete, Barfe mondene - Stiri, Barfe, Mondenitati, Cancanuri despre vedete si celebritati - Atentiune.ro iti prezinta noutatile mondene despre vedetele romanesti si din strainatate.

ZoomNews.ro - Stiri,Forum,Concursuri Braila
ZoomNews.ro este o platforma online de stiri . Aici gasiti stiri locale din judetul Braila .In fiecare zi sunt adaugate articole noi despre evenimentele din judetul Braila si tot ceea ce misca la nivel local si regional.

Revista Performance
Performance este Revista Studenților Universității Româno-Americane din București. Conține știri despre cele mai noi și interesante evenimente desfășurate în Campusul URA. De asemenea, cuprinde interviuri, recenzii de filme, cărți, jocuri, dar și articole despre dezvoltare personală și profesională.

Stiri Virale
Un site concret cu informatii de interes public cu cele mai actuale stiri virale, mondene, cancan si de ultima ora. <a href=\"http://stirivirale.net\">Stiri</a>

desteptarea.ro
Desteptarea, ziarul bacauan cu cel mai mare tiraj. Stirile zilei la fix.