vivacredit.ro
 

ComputerBild - Revista de computere numarul 1 in Europa


Titlu: ComputerBild - Revista de computere numarul 1 in Europa
Descriere: Computer Bild este revista care se adreseaza tinerilor educati, interesati de cele mai noi produse din domeniile IT, telecomunicatii si audio/video/foto si de informatii accesibile despre calitatea, caracteristicile si utilitatea produselor, constituindu-se intr-o sursa practica de informatii, un ghid deconectant care te ajuta in luarea deciziei de cumparare.
URL: http://www.computerbild.ro

Categorie: diverse > stiri si massmedia
Cuvinte cheie: calculatoare computere software hardware comunicatii internet foto video telefoane download

Acest site a fost adaugat in data de 07/05/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

http://www.ronewsonline.info/
http://www.ronewsonline.info/ Liderul liberalilor, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca PNL nu va depune motiune de cenzura, insa doar in conditiile in care noul guvern adopta doua masuri economice. Citeste mai

Latest News Headline - Agregator de stiri
LatestNewsHeadline.com ofera o imagine consolidata a celor mai noi titluri de stiri din cele mai importante publicatii, intr-o singura pagina web.

Stiri din Ziare si Reviste
Portal de stiri din ziare si reviste romanesti selectionate zilnic. Stiri din Sport, Stiri Mondene, Presa din Romania on-line

Stiri si informatii din Bacau
Bacau Online ofera cele mai recente stiri disponibile online in timp real, stiri politice, stiri economice, sociale si din sport, mondene, stiri fierbinti, ultimele,aici poti sa gasesti cele mai noi stiri online din Romania, dar mai ales din Bacau.

CANCAN
CANCAN - Stiri senzationale. Sport. Superdivertisment.