orange.ro
 

Pensiuni


Titlu: Pensiuni
Descriere: Site cu cele mai multe oferte de la pensiunile turistice din Romania
URL: http://www.infopensiuni.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: pensiuni, cazare pensiuni

Acest site a fost adaugat in data de 18/12/2007

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hotel Tulip Inn Sunny Hill - Cluj Napoca
Tulip Inn Sunny Hill, hotel de 4 stele din Cluj Napoca face pentru oaspetii sai ceea ce banii nu pot sa faca: le ofera valoarea pe care o merita.

Impresii cazare pensiuni si hoteluri Brasov
Impresii cazare pensiuni si hoteluri Brasov, imagini si poze ale tuturor unitatilor de cazare din judetul Brasov,unul din cele mai frumoase judete din Romania care pastreaza vechea arhitectura medievala,totul intr-o carte de oaspeti numita ghidul tau de vacanta.

Hostel \"Blue Silver\"
Hostelul “Blue-Silver”** situat pe DN1 la 500 m de Gara din Sinaia spre Brasov. Un Snack Bar si un magazin cu alimente, paine, zarzavaturi, bauturi, carne, mezeluri, branzeturi, etc, este la 5 m de hostel. In curte este gratar, 2 terase de vara.Fiecare camera are grup sanitar, cabina dus, mobilier nou, lenjerie noua si televiziune prin cablu.

Pensiune VillaVerde Bucuresti
Hotel Pensiunea VillaVerde,3*,specific cazare business, te asteapta 11 camere comfortabile,centrala,AC,wireless,transfer aeroport,masini de inchiriat

Hotel Jolly Fun
Hotel Bucuresti, hoteluri bucuresti, camere de hotel, tarife hoteluri bucuresti, rezervari hotel bucuresti, rezervari hotel, servicii hotel jolly, oferte speciale hoteluri