vivacredit.ro
 

Pensiuni


Titlu: Pensiuni
Descriere: Site cu cele mai multe oferte de la pensiunile turistice din Romania
URL: http://www.infopensiuni.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: pensiuni, cazare pensiuni

Acest site a fost adaugat in data de 18/12/2007

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hotel Turda | Hotel 4 Stele - SunGarden Turda
Hotel SunGarden, Turda - hotel de 4 stele va sta la dispozitie, creand pentru dumneavoastra spatiul ideal de cazare in Turda.

Cazare in Bucuresti
Casa Enache Scrovistea va pune la dispozitie 4 apartamente , 13 camere duble si 2 camere single , cu un inalt grad de confort si dotare, moderne totodata,similare unui hotel de 4 stele. Va mai invitam sa petreceti momentele minunate din viata dvs la Casa Enache Scrovistea.

tourismguide.ro
Cazare in Romania direct la proprietari sau prin agentiile colaboratoare. Galerii foto, harti rutiere, informatii, obiective turistice si istorice. Pachete promovare turistica unitati cazare.

Cazare hotel restaurant in Satu Mare
Hanu lui Gica va ofera cazare in regim de hotel Satu Mare la standarde inalte. Dispune de 9 camere in regim de single si dublu. Toate camerele dispun de aer conditionat, internet de mare viteza – wifi, TV led, baie. Hanu lui gica dispune de un restaurant cu mancare traditionala “ca la mama acasa” dar si specialitati din bucataria internationala.

Rocazare.RO Inchirieri in regim hotelier in Bucuresti
Agentie ce ofera exclusiv inchirieri in regim hotelier in zona centrala a Bucurestiului. Cazare pe termen scurt este o alternativa pentru hotel si se face in garsoniere si apartamente complet mobilate si utilate, oferind maxim de confort si intimitate.