vivacredit.ro
 

Pensiuni


Titlu: Pensiuni
Descriere: Site cu cele mai multe oferte de la pensiunile turistice din Romania
URL: http://www.infopensiuni.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: pensiuni, cazare pensiuni

Acest site a fost adaugat in data de 18/12/2007

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Skiing holidays
Informatii de ski de vacanta in 500 de statiuni de schi de top, gratuit pe orice telefon mobil.Harti, baruri après schi, bucurati-va de tot concediul pentru schi chiar aici cu noi, în cele mai bune excursii de schi de pretutindeni.

Portal de cazare online pentru hoteluri, vile si pensiuni
Euro Cazare va ofera servicii de rezervare si cazare online cu posibilitatea de plata online cu card, transfer bancar sau la receptie, pentru pensiunea / pensiuni, hotel / hoteluri la cele mai mici preturi.

budget hotels in india
Missionindiahotels an Provide Budget Hotels, Online Hotel Booking Operator in India, Book all types of high quality comforts Indian Hotels & Luxury Hotels with low cost.

Spa Resort
\\r\\nSite-ul www.sparesort.ro ofera, printr-un concept unic in Romania, informatii si detalii despre hotelurile resort din Romania, din a caror dotate face parte un Centru Wellness & Spa. Astfel, pe acest site puteti gasi toate informatiile necesare, referitoare la serviciile, facilitatile si structura de cazare a hotelurilor resort. Aceste hoteluri favorizeaza petrecerea unui sejur linistit sau relaxant.

Hotel Camelia - Cazare in Braila
Hotel plutitor Camelia - Braila. 10 camere cu pat dublu dotate cu: televizor, aer conditionat, telefon, room service. Retaurant cu bucate traditionale romanesti si din bucataria internationala. Organizare nunti, botezuri, evenimente festive, mese de protocol - capacitate de 60 de locuri.