elefant.ro
 

Pensiuni


Titlu: Pensiuni
Descriere: Site cu cele mai multe oferte de la pensiunile turistice din Romania
URL: http://www.infopensiuni.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: pensiuni, cazare pensiuni

Acest site a fost adaugat in data de 18/12/2007

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Taverna Pietrei Craiului.
Oferim cazare in aria: Zarnesti, Piatra Craiului, Bran Moeciu, Plaiul Foii. Taverna Pietrei Craiului este una dintre cele mai moderne pensiuni de pe langa Zarnesti. Organizam Nunti/botezuri/petreceri private

http://www.hotelzenix.ro
hotel 2 stele Bucuresti, cazare Bucuresti, hotel 2 stele, cazare ieftina Bucuresti, cazare hotel Bucuresti, cazare regim hotelier, hoteluri bucuresti, hotel bucuresti, hotel ieftin in bucuresti, oferte cazare Bucuresti, accomodation in Romania si Accomodation in Bucharest

Pensiunea Briza Deltei
Situata in localitatea Crisan, pe malul bratului Sulina, intr-un cadru natural extraordinar oferit de catre Delta Dunarii, pensiunea Briza Deltei se afla la mila 13 pe canalul Sulina la o distanta de 25 de mile de Tulcea.Dotarile pensiunii sunt moderne, camerele fiind amenajate cu mobilier nou, televizor color, cablu TV, acestea includ grup sanitar propriu cu apa calda permanent iar pe timp de iarna cu incalzire centrala.

Cazare Maramures
Site-ul prezinta oportunitati de cazare in Maramures.Cele mai bune solutii de cazare in Maramures la pensiuni,hoteluri,vile.Camere ieftine si sejururi de neuitat daca veti consulta oferta de cazare in Maramures.

CasaMargo
CasaMargo este situata in statiunea 2Mai ,la 100metri distanta de malul marii,\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nare 12 camere duble si 1 aparteament,toate la nivel de 3 stele.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nDotate cu tv color,cab,frigider,aer conditionat,baie proprie,apa calda non stop.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nRestaurant-terasa,curte/gradina plina de vegetatie si flori.