elefant.ro
 

Bursa de servicii


Titlu: Bursa de servicii
Descriere: Adaugati cerere in Bursa de servicii primiti oferte de la prestatorii serviciilor de care aveti nevoie - cea mai buna metoda de a obtine un pret corect, prin licitarea directa veti obtine implicit pretul cel mai bun oferit pentru serviciile necesare
URL: http://www.oferteservicii.eu

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: bursa de servicii, prestari servicii, cereri servicii, oferte servicii, comunitate, servicii, oferte

Acest site a fost adaugat in data de 24/01/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Liseli Kızlar
Liseli Kızlar, Liseli, Liseli Sohbet, Liseli Chat

Dracula Romania
Dracula este pana in ziua de azi ce mai popular vampir din lume. Afla care sunt legendele despre faimosul vampir si castelul lui vizitand site-ul nostru.

Restaurante nunti Cluj.
Restaurante Cluj - Informatii utile despre organizarea de nunti, botezuri, petreceri, cofetarii si pizzerii, restaurante nunti Cluj, locatii evenimente Cluj Napoca.

Afacere la cheie franciza
unic distribuitor in intreaga lume a domeniilor cu extensia.ws. Aceasta distribuire se realizeaza prin sistemul Online Multi Level Marketing, care nu are concurenta in industria marketingului online, neavand limite geografice la fel cum nu exista limite pentru veniturile pe care le putem realiza devenind parteneri - affiliati - cu aceasta companie americana, care ocupa locul 37 in topul celor 500 de firme americane de specialitate, cu tenta uriasa de crestere in continuare.

smart-accounting.ro
THINK SMART ACCOUNTING SRL este o firma de contabilitate cu capital privat romanesc, al carei scop este acordarea de sprijin real in afaceri societatilor care o solicita, sub forma urmatoarelor servicii: » Consultanta contabila; » Contabilitate primara; » Contabilitate financiara si de gestiune; » Salarizare si resurse umane; » Infiintari societati comerciale. » Consultanta fiscala;