elefant.ro
 

Apartamente si garsoniere Bucuresti Cotroceni


Titlu: Apartamente si garsoniere Bucuresti Cotroceni
Descriere: Agentie imobiliara Bucuresti - vinde si inchiriaza garsoniere si apartamente 2 camere, apartamente 3 camere, apartamente 4 camere in Bucuresti Cotroceni.
URL: http://www.apartamentecotroceniglx.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: apartamente cotroceni, garsoniere cotroceni

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Panoramic New House Iasi
Panoramic New House Residence Iasi, complex de vile insiruite in Iasi, situate la iesirea din capat Cug spre Valea Adanca, va ofera 48 de vile insiruite cu 4 camere, 2 bai, dispuse pe P+E+M, constructie din caramida, cu predare la cheie, situate intr-o zona foarte linistita, cu acces facil catre toate punctele de interes din oras.

Apartamente noi cu rate la dezvoltator
Apartamentele sunt situate intr un complex de blocuri noi si vile din zona Prelungirea Ghencea si se pot achizitiona cu rate direct la dezvoltator pe o perioada maxima de 12 ani cu o rata lunara in valoare de 300 Euro.Oferta este inbatabila si se regaseste doar in zona de vest a Bucurestiului,complexul are un nivel de inaltime de P + 2 iar apartamentele au pret de garsoniera si au suprafete generoase, 52 mp utili si 60 mp utili,vilele au 4 camere si gradina cu o suprafata utila de 117 mp.

Anunturi imobiliare.Imobiliare Info
Lista anunturilor imobiliare postate de proprietari. Oferta agentiilor imobiliare.

Apartamente Floresti
Apartamente Floresti. Complex rezidential aflat in cartierul Terra din com Floresti va ofera spre cumparare apartamente noi cu 2 si 3 camere. Vizitati situl nostru pentru a vedea oferta completa. Acceptam si plata in rate!

kameralı sohbet
kameralı sohbet sitemiz en ıyı siteler arasında yer alır