elefant.ro
 

Vanzare si service case de marcat in Timisoara


Titlu: Vanzare si service case de marcat in Timisoara
Descriere: SC Ecr Distribution SRL este o firma agreata si avizata de catre Ministerul de Finante, obiectul principal de activitate fiind vanzare si service pentru case de marcat. Societatea noastra comercializeaza in Timisoara o gama larga de case de marcat fiscale, fiind reprezentanta a marcilor Sapel, Elka, Omron, Carat, Chd, Datecs, Eltrade, Activa, Total, Orgtech, Aclas, cele mai reprezentative modele de pe piata romaneasca.
URL: http://casemarcat.eu

Categorie: afaceri si economie > comert electronic
Cuvinte cheie: case de marcat, case marcat, case marcat fiscale ieftine

Acest site a fost adaugat in data de 19/01/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Precupet - ghid de achizitii online
Arhiva de specificatii tehnice ale produselor disponibile in piata pentru achizitie ce ofera gratuit posibilitatea compararii automate a atributelor si specificatiilor si realizarea clasamentelor acestora in functie de importanta acordata de client.

EcomStar - magazin online electrice, electronice
Magazin online pentru vanzarea de produse electrice, electronice si multe alte gadgeturi. Livrare in toata tara prin curierat rapid in 24 - 48 ore. Comenzile pot fi lansate NON-STOP.

Aparate de aer conditionat
Aparatele de aer conditionat ocupa un loc important in confortul locuintei dumneavoastra sau al locului de munca. Aparatele de aer conditionat dispun de sisteme de filtare si purificare a aerului, precum si de dispozitive de aer conditionat speciale care dezumidifica atmosfera si asigura o temperatura constanta, conform setarilor.

Biovicta - produse Bio certificate ecologic
Magazin Online cu produse bio, certificate ecologic si conventionale de top. Unic importator pentru o selectie de produse alimentare ecologice, bio, raw si naturale. Furnizor national pentru magazine, hipermarket-uri si mediul online.

design elegant pentru o baie moderna
Executam la comanda cabine de dus, panouri de dus, usi din sticla, placari cu sticla si oglinda. De asemenea va punem la dispozitie o gama variata de cadite de dus, baterii de dus si rigole de dus. Totul pentru Baia Ta !!! Livrare in toata tara !