elefant.ro
 

Avocat gratuit online consuntanta juridica online gratuita iasi


Titlu: Avocat gratuit online consuntanta juridica online gratuita iasi
Descriere: Ai dreptul sa stii. Sfaturi utile, consultanta si asistenta juridica de specialitate gratuita online in Iasi. Contact avocati, juristi, notari. Aici gasesti un avocat pentru drept comercial,drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii, drept penal.
URL: http://www.avocatconsultanta.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: consultanta, juridica, online, gratuita, iasi, avocat, notar

Acest site a fost adaugat in data de 17/01/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Firme cu datorii
Echipa de avocati Katzmann, Schindler & Partners ofera consultanta fiscala pentru firme cu datorii, intermedierea vanzarii afacerilor cu datorii in vederea consolidarii lor si a mentinerii lor.

Recuperari debite
Attorney with experience offers legal consulting, representation and assistance in cases : divorce, matrimonial property, succession partition, debt collection, setting up companies, founding associations and foundations, mediation. Phone 0744658017

Mediator de penal
,,Mediere infractiuni Bucuresti. Impacare dosar penal. Birou de Mediator mediere penala.,,

avocatnet.ro
AVOCATNET.RO - Practic in afaceri! Legi comentate, informatii economice. Totul intr-un portal complet actualizat zilnic.

Mediator Turcu Bogdan
Medierea este un proces voluntar pentru rezolvarea disputelor, in care o a treia parte acceptata, denumita mediator autorizat , impartiala si neutra, fara putere autoritara in luarea deciziei, asista partile in disputa, in cadrul unei intalniri fata in fata, avand ca scop principal ca acestea sa ajunga la un acord acceptat, denumit acord de mediere, in beneficiul ambelor parti.