vivacredit.ro
 

Pensiune Targu Neamt - La cetatea Neamtului


Titlu: Pensiune Targu Neamt - La cetatea Neamtului
Descriere: Pensiunea La cetatea Naamtului este situata in Targu Neamt, ofera cazare in 22 de casute de 3 margarete si 10 camere de 3 stele. Pensiunea din Targu Neamt, La cetatea Neamtului, pune la dispozitie un restaurant de 3 stele.
URL: http://www.pensiuni-neamt.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: pensiune Targu Neamt, cazare targu neamt, restaurant targu neamt, pensiuni neamt,

Acest site a fost adaugat in data de 13/01/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Harmony Boutique Hostel
Harmony Boutique Hostel Harmony Boutique Hostel *** s-a infiintat in anul 2011 si este singurul hotel din Gaesti ce ofera servicii la standarde ridicate, dedicat atat oamenilor de afaceri, cat si celor ce cauta relaxare. www.harmonyhostel.ro

turism-360.ro
Oferte de turism pe litoral, Cazari, Circuite, Rent a car, Sejururi la mare, avion, excursii, bilete avion, autocar, transporturi, vacante, calatorii, agentii de turism, munte, mare.

cazare iasi
In cadrul locatei am pus accentul pe asigurarea unui set de dotari si facilitati generale la standard inalt. Asiguram curatenie zilnica in camere si asternuturi curate. De asemenea spatiile sanitare comune, prezente pe fiecare etaj, sunt dotate cu lavoare, dusuri cu apa calda si toalete, ce pot suporta o capacitate de 30 de persoane simultan.

Oferte Hotel Bulgaria
Situl contine cele mai noi oferte de turism in Bulgaria printre care oferte de cazare la Hoteluri in Bulgaria , oferta litoral si sejururi, vacante precum si posibilitatea de achizitionare de bilete de avion si autocar.

Casa Roditel
organizam team-building, cazare