elefant.ro
 

Pensiune - Restaurant AntikHaus | Bacau


Titlu: Pensiune - Restaurant AntikHaus | Bacau
Descriere: AntikHaus, pensiune de 3-4 margarete, apărută în premieră absolută în peisajul autohton de gen, se distinge prin stilul sau elegant şi frumos, oferind o întreagă gamă de servicii menită să satisfacă exigenţele oricărui client. AntikHaus a devenit un punct de reper pentru orice amator de frumos, rafinament şi bun gust.
URL: http://www.antikhaus.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: pensiune, restaurant, cazare, bacau, hemeius, antikhaus

Acest site a fost adaugat in data de 12/01/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 147

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cazare Busteni Zona Busteni
Totul e intim si destul de spatios incat sa-ti incapa toate bucuriile si asteptarile pe care le ai de la vacanta.

Cazare Bran
Cazare Bran va face oferte de cazare in statiunea Bran.Aici gasiti informatii despre camere ieftine la hotel,pensiuni,vile precum si solutii de cazare in perioada Craciunului si Revelionului.

Cazare oriunde in Romania!
cazareoriunde.ro va pune la dispozitie unitati de cazare in toata Romania. Pe site-ul nostru gasiti toate tipurile de cazari: cazare in pensiuni, cazare in hoteluri, cazare in apartamente, cazare in vile, etc. Daca esti in cautare de cazare la munte, cazare la mare, cazare in delta sau in orice alta parte din tare, atunci poti gasi aceste cazari pe cazareoriunde.ro

Hotel in Iasi - Hotel Belleville
Belleville Iasi se adreseaza in mod egal turismului de afaceri si turismului de agrement fiind amplasat la mica distanta de centrul orasului, la numai 10 minute distanta de aeroport si la doar 20 minute de Gara Centrala.

Murighiol cazare
Casa Agapie este casa de vacanta ideala unde poti petrece clipe de neuitat alaturi de familia sau prietenii tai. Iti punem toata casa la dispozitie ca sa te poti bucura in voie de tot ce iti poate oferi Delta Dunarii si sa te relaxezi departe de lumea dezlantuita in care traim. Asteptam nu doar pe acei care vor sa pescuiasca sau sa vaneze, ci si pe aceia care vor sa se relaxeze.